Inspiratie

ย De grootste energie lekkage ligt elke dag in onze handen

post in de brievenbus

Kies je filters. Heb meer respect voor jezelf: gun jezelf echt contact buiten whatsapp om.

๐Ÿ“ฒ Whatsapp
Een top messenger tool om even iets praktisch te melden. Gezellige kletspraatjes te hebben. Elkaar positieve berichtjes te sturen.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ En ook dit gebeurt er via whatsapp:
– emoties worden geventileerd
– vechtscheidingen vinden er plaats
– projecties, aannames worden er gedropt
– hele dramaโ€™s ontstaan er
– frustraties worden uitgewisseld
– hele relaties gaan naar de knoppen

Whatever happened to: hey, ik wil graag even iets bespreken. Zullen we even bellen?
Whatsapp is een middel geworden om je te verstoppen zodat confrontaties uit de weg gegaan kunnen worden.
Door elkaars stem niet te horen, elkaars gezicht niet te zien, sluit je zintuigen uit die belangrijk zijn om een completer beeld te vormen over een situatie die in een whatsapp gesprek ontstaat

De afgelopen jaren heb ik al heel wat ellende aan communicatie voorbij zien komen via whatsapp.
We kijken en lezen door filters heen. Whatsapp is een van de meest vertroebelende filters waar we door heen kijken.

Ik geef onmiddellijk toe: ook ik was een co-creator van bovengenoemde door de jaren heen. En ja. Ook heb ik mee gewerkt aan dramaโ€™s, uitwisselingen van boosheid, verdriet en pijn.
En ik ga er een stop op zetten voor mezelf.

โžก๏ธ Wil je serieuze onderwerpen bespreken? Bel me. Ik bel jou wel als ik iets wil bespreken waarvan ik voel: dit verdient meer respect dan โ€˜evenโ€™ een whats app berichtje sturen.
En dan niet zeggen: je neemt niet op, je was niet te bereiken. Ik zie dat je online bent.
Dat iemand online is wil niet zeggen dat iemand dan ook bereikbaar is. Misschien zit die persoon wel op het toilet ๐Ÿ˜.
Of is hij net flauw gevallen. En ook al geeft iemand even geen ruimte om je te woord te staan, hij hoeft zich niet uit te leggen.

โžก๏ธ Heb je een โ€˜moeilijkeโ€™ boodschap voor me? Bel me.
โžก๏ธ Wil je iets van me? Bel me.
Ik stop met mezelf verstoppen of confrontaties uit de weg gaan.
Uit de digitale zone. En IN verbinding met de ander.

Kies je filters. Heb meer respect voor jezelf: gun jezelf echt contact buiten whatsapp om.
Energetisch vind ik het hebben van whatsapp contact zoals beschreven in een negatieve manier bepalend voor energie lekkages.

Je bent al bezig met een mobiel in je hand (heerlijk die stralingen). En dan ook nog eens al die uitwisselingen via whatsapp.
En dan vindt men het gek dat ze leeg lopen.

Wat als we elkaar ECHT zouden spreken. Hoe beter zou onze wereld er dan uit zien? Ik stop per direct met energielekkages te creรซren via whatsapp. ๐Ÿ™๐Ÿฝ

Deel dit bericht als je ook bewustwording wil creรซren.

Over de auteur

Lenny Suikerbuik

๐Ÿ‘ป Spirit readingen
โฃ๏ธOpleiding tot energetische behandelaar & channelaar
โœจTrainingen voor spirituele ontwikkeling
โ˜ฏ๏ธ Start jouw Spirit Journey

Nieuwste berichten

TRANCEMEDIUMSCHAP

< TerugInspiratie Trancemediumschap Ik denk dat niemand helemaal oordeelloos is. Ook ik niet.ย โ˜ฏ๏ธย Wanneer ben je nu een trancemedium?ย Ik moet eerlijk toegeven dat ik het lastig vind om er een vaststaande betekenis aan te geven.ย  Door de jaren heen heb ik mensen die...

ART OF FEMININE PRESENCE

< TerugInspiratie Art of feminine presence Door letterlijk je licht, je lichtbron, je vrouwen energie aan te zetten wordt je een magneet!Wanneer ik vrouwen vraag of zij weten wat hun vrouwelijk essentie is en wat het doet, krijg ik vaak een vragende en ook...

ACCESS BARS

< TerugInspiratie Acces bars wat betekent het voor jou als je de boel even de boel laat en je 15 hele minuten op een dag aan jezelf besteed om te ontladen en weer op te laden?ย โ˜ฏ๏ธย Ken je dat gevoel dat je soms overloopt van stress, spanningen, teveel op je bordje...

COACHING

< TerugInspiratie Coaching Weet wat je aan het doen bent, doe het met veel liefde en passie.Iemand begeleiden is iets heel anders dan iemand coachen. Ik wil het eigenlijk niet zeggen, omdat het al zo vaak geroepen is: 'iedereen kan zich tegenwoordig coach noemen'.ย ...

Pijn is pijn

< TerugInspiratie Pijn is pijn ๐’๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ ๐๐ข๐ž ๐ฌ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ ๐ฉ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐จ๐ž๐งHet gebeurt. De afgelopen maanden heb ik een ervaring van verraad, leugens, onrecht en zwartmakerij โ€˜mogenโ€™ ervaren. Ik deel dit vanuit rust. Vanuit bezinning en inzichten. Sisterhood is iets heel moois....

Wil je gelijk hebben of succesvol zijn?

< TerugInspiratie Wil je gelijk hebben of succesvol zijn? ๐—Ÿ๐—ถ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ ๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ถ๐˜๐˜‚๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ. ๐— ๐—ฎ๐—ด ๐—ถ๐—ธ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ .... โœจ weinig tot geen geld vragen voor je diensten, alles behalve spiritueel is. Je bent niet egoรฏstisch of materialistisch als je goed geld, vet...

Zelf aan de slag met het ontwikkelen van jouw spirituele gaven

Online cursus

ย Channelen met spirituele gidsen

Live Cursus

De Pussy Power cirkels

Live cursus

Boost je levensenergie met GuaSha!

Live cursus

De Ultieme Karmische Journey 5-daagse (12 tot 16 december)

BINNENKORT!