De 3-daagse “Ground yourself” challenge

Voel je sterk, krachtig en kalm!

Meer rust en stoppen met piekeren met de “Ground Yourself” challenge!

Ben jij iemand die regelmatig piekert, veel in je hoofd zit en last hebt van aanhoudende stress? Heb je moeite met het ontvangen van liefde, complimenten, overvloed, … hulp? Wil jij meer rust ervaren en je tegelijkertijd jouw inner power voelen, je sterk voelen?

Dan heb ik iets tofs voor je! Meld je aan voor de GRATIS 3-daagse “Ground yourself” challenge! Geniet van 3 korte, maar mega effectieve energetische lichaamsoefeningen die je helpen om meer gecentreerd, meer gegrond te raken. Zodat jij staat als een huis en uitdagingen in je leven beter aan kan.

Meld je aan voor de GRATIS 3-daagse “Ground yourself” challenge!

Voel je sterk, krachtig en kalm!

Marketing door

Waarom moet je meedoen aan de 3-daagse “Ground yourself” challenge…

Deze oefeningen activeren energiecentra in je lichaam die leiden naar ontspanning, meer zelfliefde, een diepe gronding en betere communicatie, zodat jij helder hebt wie jij bent, wat je wil en ook wat je niet wil.

  • Je zult in een fysieke en mentale staat van vertrouwen en zelfverzekerdheid verkeren.
  • Je zult een sterke verbinding met jezelf voelen, die je fysiek en emotioneel in balans brengt.
  • Het zal je helpen bij de immuunrespons en het voorkomen van pijn.

Als je je meer gegrond voelt, vloeit je leven in een heel andere richting. Je ontdekt dat er minder obstakels te overwinnen zijn, of dat je ze rustig en efficiënt kunt aanpakken.

If it's out of your hands it deserves freedom from your mind too...

Hoe werkt het?

Meld je nu aan voor deze gratis 3-daagse challenge! Elke dag ontvang je een e-mail met de oefening van de dag. Elke oefening duurt maximaal 10 minuten. Laat je verrassen door de kracht van deze korte oefeningen!

Mijn verhaal

Ik ben Lenny! Ik ben luid, aanwezig, kwetsbaar en ik schaam me er niet voor.

Ik houd me dagelijks bezig met #spieriewierie dingen en mijn missie is om jou te inspireren om dichter bij jezelf te komen, om meer van jezelf te houden en om het leven te leiden dat jij verdient!

Mijn leven ging niet altijd over rozen. Maar weet je wat de rode draad in dit alles is?

To rise above anything my mind can conceive!

Mijn zielsmissie is om zelfstandige ondernemers te helpen bij het creëren van een leven dat voldoening geeft. Ik help iedereen, die open staat voor meer spiritualiteit in hun leven en business, om de kwaliteit van het leven, energielevels en gezondheid te verbeteren.

My Full Essence Community

De My Full Essence community is voor iedereen met interesse in spiritualiteit, spirituele groei, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. In deze community worden regelmatig online events georganiseerd zoals online spirituele gidsen readingen, trainingen op het gebied van geld manifestatie, heling, doorbreken van blokkades, ondernemerschap, vrouwen/mannen cirkels, en nog veel meer.