Inspiratie

Acces bars

post in de brievenbus

wat betekent het voor jou als je de boel even de boel laat en je 15 hele minuten op een dag aan jezelf besteed om te ontladen en weer op te laden? 

☯️ Ken je dat gevoel dat je soms overloopt van stress, spanningen, teveel op je bordje hebben? 

Dat gebeurt iedereen wel eens. Maar wat als dit aanhoudend is? Dat je dusdanig overloopt van de overprikkeling, dat zelfs het ‘kleinste’ ding dat om je heen gebeurd, al teveel is? 

Misschien twijfel je dan wel aan jezelf, of zakt je zelfvertrouwen weg. De emoties ‘overkomen’ je, en je lijkt er geen grip meer op te hebben. 

Hoe fijn is het dan dat je tools in handen hebt die jou snel verlichting, meer ruimte, rust, en kalmte kunnen geven? 

Ik hoor vaak; ja maar daar heb ik geen tijd voor. Is dat echt zo? Hoe kan het beter dan dit? Hoe kun je vrij máken? 

Soms heeft je brein een hele legitieme reden om geen tijd te maken: want wat betekent het voor jou als je de boel even de boel laat en je 15 hele minuten op een dag aan jezelf besteed om te ontladen en weer op te laden? 

Betekent het misschien dat je dan weer even bij jezelf, bij je gevoelens, je emoties komt? 

In de praktijk komen weerstanden soms omhoog om ‘even’ naar binnen te keren. Naar binnen keren is voor je brein soms een teken van ‘gevaar’. Het betekent namelijk dat je ‘moet’ voelen in plaats van dingen over analyseren. 

Hoe succesvoller jij wordt, hoe drukker je het krijgt in het leven, hoe meer je uitgenodigd zal worden om nog liever te zijn voor jezelf, voor je lichaam. En dat kan heel mooi met Access Bars. 

Als Access Bars practitioner zie ik resultaten bij mijn klanten die snel werken, effectief zijn en eenvoudig toe te passen zijn. Ik gebruik Access Bars bijna op dagelijkse basis als zelf onderhoud tool. Access Bars is helend, helpend en werkt op basis van 32 punten in en op je hoofd, die met lichte aanrakingen geactiveerd wordt. 

Waardoor de energie in jouw lichaam meer vrijgemaakt kunnen worden, beperkende overtuigingen geëlimineerd kunnen worden, en jij het gevoel kunt krijgen dat jij weer meer ruimte krijgt, de paniek of de stress kan zakken binnen enkele minuten, en de energie in jouw lichaam weer lekker gaat stromen. 

Wat ik zo bijzonder vind is dat door Access Bars jij ook weer heerlijk bij jezelf komt, en alles wat van een ander is neem je niet meer over. En Access Bars is heel makkelijk te leren. Voor jezelf, je gezinsleden of … om als practitioner aan de slag te gaan. En geld te verdienen met de behandelingen die je geeft. 

Wat is 15 minuten die jij aan jezelf besteed op een hele dag van nieuwe indrukken, impulsen, uitwisselingen? Tony Robbins zegt het zo mooi: als jij geen 15 min per dag kan vrijmaken, dan heb je geen leven. 

Er is méér dan bikkelen voor je werk, je business, voor anderen. Plan die 15 standaard in. Hoe meer jij voor jezelf zorgt, hoe beter jij er kunt zijn voor jouw mooie zelf en … voor anderen (op de tweede plaats). Regel jezelf met Access Bars!

Over de auteur

Lenny Suikerbuik

👻 Spirit readingen
❣️Opleiding tot energetische behandelaar & channelaar
✨Trainingen voor spirituele ontwikkeling
☯️ Start jouw Spirit Journey

Nieuwste berichten

TRANCEMEDIUMSCHAP

< TerugInspiratie Trancemediumschap Ik denk dat niemand helemaal oordeelloos is. Ook ik niet. ☯️ Wanneer ben je nu een trancemedium? Ik moet eerlijk toegeven dat ik het lastig vind om er een vaststaande betekenis aan te geven.  Door de jaren heen heb ik mensen die...

ART OF FEMININE PRESENCE

< TerugInspiratie Art of feminine presence Door letterlijk je licht, je lichtbron, je vrouwen energie aan te zetten wordt je een magneet!Wanneer ik vrouwen vraag of zij weten wat hun vrouwelijk essentie is en wat het doet, krijg ik vaak een vragende en ook...

COACHING

< TerugInspiratie Coaching Weet wat je aan het doen bent, doe het met veel liefde en passie.Iemand begeleiden is iets heel anders dan iemand coachen. Ik wil het eigenlijk niet zeggen, omdat het al zo vaak geroepen is: 'iedereen kan zich tegenwoordig coach noemen'. ...

Pijn is pijn

< TerugInspiratie Pijn is pijn 𝐒𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐬 𝐝𝐢𝐞 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐬 𝐩𝐢𝐣𝐧 𝐝𝐨𝐞𝐧Het gebeurt. De afgelopen maanden heb ik een ervaring van verraad, leugens, onrecht en zwartmakerij ‘mogen’ ervaren. Ik deel dit vanuit rust. Vanuit bezinning en inzichten. Sisterhood is iets heel moois....

Wil je gelijk hebben of succesvol zijn?

< TerugInspiratie Wil je gelijk hebben of succesvol zijn? 𝗟𝗶𝗲𝘃𝗲 𝘀𝗽𝗶𝗿𝗶𝘁𝘂𝗲𝗹𝗲 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲𝗺𝗲𝗿. 𝗠𝗮𝗴 𝗶𝗸 𝗷𝗲 𝗲𝗿𝗮𝗮𝗻 𝗵𝗲𝗿𝗶𝗻𝗻𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗱𝗮𝘁 .... ✨ weinig tot geen geld vragen voor je diensten, alles behalve spiritueel is. Je bent niet egoïstisch of materialistisch als je goed geld, vet...

Zelf aan de slag met het ontwikkelen van jouw spirituele gaven

Online cursus

 Channelen met spirituele gidsen

Live Cursus

De Pussy Power cirkels

Live cursus

Boost je levensenergie met GuaSha!

Live cursus

De Ultieme Karmische Journey 5-daagse (12 tot 16 december)

BINNENKORT!