Access Bars Practitioner One Day Class voor €300 (incl. BTW)

  • Je meldt je aan voor de Access Bars Practitioner One Day Class
  • Tijd op geselecteerde datum van 09:30 tot 18:00
  • Lokatie: Den Haag, exacte gegevens worden uiterlijk 2 weken voor de les per e-mail gestuurd
  • Inclusief manual, koffie, thee, lunch en versnaperingen
  • De lesdag kan plaatsvinden wanneer er voldoende aanmeldingen zijn; Je kunt ofwel zelf iemand meenemen (deze persoon dient eveneens te betalen (of selecteer bijvoorbeeld 2x bij betalen) en dus ook de wens te hebben om Access Bars Practitioner te worden
  • Noteer je voor-en achternaam zoals je deze op je certificaat wilt hebben
  • De tarieven zijn vastgesteld door Access Consciousness

Belangrijke informatie voor aanmelden

50% Korting!
Indien je eerder een Access Bars Practitioners Class hebt gevolgd en je wilt een herhaling van deze Class, dan ontvang je 50% korting. Wil je deze korting ontvangen dan stuur je een e-mail aan Team@myfullessence.com. Dan ontvang je een coupon/voucher code via de e-mail die kan worden gebruikt om je bestelling te plaatsen. In de e-mail vermeld je je volledige naam zoals je bent geregistreerd bij Access Consciousness, dit om te controleren dat het echt om een herhaling gaat.

Ben je 16 of 17 jaar? Dan krijg je ook 50% korting. Wil je deelnemen aan de Access Bars Practitioner One Day Class en je bent 16 of 17 jaar stuur dan een e-mail aan Team@myfullessence.com voor je voucher. Deze voucher ontvang je dan in e-mail. Neem graag je identiteitsbewijs mee naar de class om aan te kunnen tonen dat je 16 of 17 jaar bent.

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Vermeld in de extra opmerkingen box onderaan je bestelgegevens de volgende informatie indien van toepassing:
Kom je met een buddy of een kind t/m 15 jaar (Kinderen t/m 15 jaar kunnen gratis deelnemen aan het class). Kom je met een buddy dan kan je die meteen inschrijven door aan te geven dat je 2 tickets wil. Vermeld dan ook de voor-en achternaam van je buddy zoals deze op het certificaat moet komen+ zijn/haar e-mail adres. Een alternatief is om je buddy zelf een class te laten boeken maar vermeld dan wel de naam zodat wij weten dat jullie samen willen deelnemen aan de class.

Jouw Bestelling

Product
Quantity
Price
Access Bars Practitioner - One Day Class 29-Oktober-2022
+
300,00
Access Bars Practitioner - One Day Class 5-November-2022
+
300,00
Access Bars Practitioner - One Day Class 19-November-2022
+
300,00
Access Bars Practitioner - One Day Class 17-December-2022
+
300,00

Factuurgegevens

Extra informatie

Je bestelling

Product Subtotaal
Access Bars Practitioner - One Day Class 29-Oktober-2022
  × 1
300,00
Subtotaal 300,00
Totaal 300,00 (inclusief 52,07 BTW hoog)
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.