Word Expert in Frequentietherapie met Ons Complete Startpakket

Ben je therapeut of coach? Heb je je eigen praktijk? En wil je werken met de AO scan om jezelf en mensen te helpen met een verbeterde welzijn en gezondheid? Start dan met frequentietherapie! Je ontvangt uitleg over hoe je de producten kunt inzetten.

En van mij ontvang je informatie over hoe jij online geld kunt verdienen met deze frequentieproducten.

HET AO STARTPAKKET

In het startpakket zit:

  • AO Scan Bluetooth Transducer Headset
  • Lightwave Glasses
  • 660 Band
  • SEFIdots (frequentie accupunctuur)
  • Power Patches
  • SEFIdot Sharing kit
  • Alpha3 Passes (6 packs)
  • Je krijgt toegang tot de AO Scan app waarmee je frequenties op afstand kunt sturen

Als je het meest uitgebreide pakket wil hebben, kan je de Builder Bundle pack nemen.

Er komen maandelijkse kosten bij voor toegang tot alle systemen en de AO Scan app op je telefoon.

Let op! Er kunnen douanekosten bij komen. Deze zijn voor eigen rekening. Wil je meer weten of wil je bestellen?

Waarom werken met een AO Scan?

Optimaliseer Behandelingen

Met je eigen AO Scan kun je nauwkeurigere diagnoses stellen en gerichtere behandelingen bieden, waardoor de gezondheid van je cliënten aanzienlijk verbetert.

Flexibiliteit en Gemak

De AO Scan stelt je in staat om frequentietherapie op afstand uit te voeren, waardoor je jouw cliënten overal ter wereld kunt helpen, op elk moment dat het nodig is.

Groei Je Praktijk

Door te investeren in een AO Scan bouw je niet alleen aan een reputatie als innovatieve therapeut, maar creëer je ook nieuwe inkomstenstromen door online geld te verdienen met de verkoop van frequentieproducten

Ontdek Hoe Je Met Frequentietherapie Je Praktijk Boost én Online Geld Verdient!

Wil je ontdekken hoe je niet alleen je eigen praktijk naar een hoger niveau tilt, maar ook online geld kunt verdienen? Dan is ons webinar iets voor jou!

Tijdens dit interactieve online evenement delen we waardevolle inzichten over het gebruik van frequentietherapie met de AO Scan om het welzijn van jou en je cliënten te verbeteren. En het beste deel? We onthullen ook hoe je deze frequentieproducten kunt inzetten om een extra inkomen te genereren, gewoon vanuit het comfort van je eigen huis!

Klaar om jouw praktijk te laten groeien en tegelijkertijd je financiële doelen te bereiken? Schrijf je dan nu in voor ons webinar en mis deze kans niet!

Maak Vandaag Nog een Verandering!

Durf uit je comfortzone te stappen en jezelf te verheffen naar nieuwe hoogten van welzijn en geluk als toekomstige praktijkeigenaar. Sluit je aan bij de webinar en laat je inspireren om je nieuwe praktijk op te zetten of te transformeren.