Inspiratie

Art of feminine presence

post in de brievenbus

Door letterlijk je licht, je lichtbron, je vrouwen energie aan te zetten wordt je een magneet!

Wanneer ik vrouwen vraag of zij weten wat hun vrouwelijk essentie is en wat het doet, krijg ik vaak een vragende en ook nieuwsgierige blik. 
Geloof jij dat (bijna) alles energie is, en energie alles is? 

Hoe kan het dat wanneer een vrouw binnenkomt in een ruimte dat zij alle aandacht trekt: ze valt op! Misschien is ze helemaal niet uitgedost met glitter & glamour. Maar er is iets aan haar wat jouw aandacht meteen trekt. 

En ook: een vrouw die binnenkomt die jou helemaal niet opvalt. Als ik je zou vragen of je die vrouw had gezien, dan zou je hebben geantwoord: geen idee! Waarom wordt de ene vrouw wel opgemerkt en de andere niet. 

Het antwoord: energie. Staat je energie/je vrouwelijke essentie AAN of is ze slapend? 

Door letterlijk je licht, je lichtbron, je vrouwen energie aan te zetten wordt je een magneet! Je wordt op een positieve manier gezien en gehoord. Mensen zijn graag bij je, dingen gaan je moeitelozer af, en je geniet volop van het leven, van je seksualiteit, je relaties. 

Waar zit je vrouwelijke essentie in je lichaam? 
Het zit 3cm onder je navel, je baarmoederruimte. Of ook wel: je Dantièn. Wat nu als je geen baarmoeder meer hebt? Dan nog kun je de energie daar activeren. 

De Art of Feminine Presence technieken en meditaties zijn ongelofelijk helend voor trauma’s, angsten. Ze versterken je gevoel van vrouwelijk en krachtig zijn. Wanneer jij moeilijk grenzen aan kunt geven, dan zijn deze oefeningen zo effectief, dat jij vanuit zachtheid kunt aangeven waar jij wel of geen behoefte aan hebt. 

Je voelt je aantrekkelijker, sexier, en gewoonweg héérlijk met en over jezelf. Sisterhood wordt hier belichaamd, omdat je in vrouwencirkels (mijn befaamde Pussy Power cirkels) je met andere vrouwen kunt werken om meer vertrouwen te creëeren en ware women empowerment kunt neerzetten. 

Jouw vrouwelijke seksuele energie wordt aangewakkerd, waardoor jij een enorme inner power BENT en uitstraalt. Je krijgt zoveel meer (positieve) fysieke energie! 

Wanneer jij werkt met Art of Feminine Presence oefeningen (energetisch lichaamswerk voor de vrouw), dan kun je bijvoorbeeld burn-outs of depressies voorkomen, of er zelfs uit klimmen. 

En het zorgt ervoor dat jij de vrouw bent die opvalt wanneer je een ruimte binnen stapt. Hoe zou dat zijn voor jou, als je echt gezien en gehoord wordt op een positieve manier? 

Over de auteur

Lenny Suikerbuik

👻 Spirit readingen
❣️Opleiding tot energetische behandelaar & channelaar
✨Trainingen voor spirituele ontwikkeling
☯️ Start jouw Spirit Journey

Nieuwste berichten

TRANCEMEDIUMSCHAP

< TerugInspiratie Trancemediumschap Ik denk dat niemand helemaal oordeelloos is. Ook ik niet. ☯️ Wanneer ben je nu een trancemedium? Ik moet eerlijk toegeven dat ik het lastig vind om er een vaststaande betekenis aan te geven.  Door de jaren heen heb ik mensen die...

ACCESS BARS

< TerugInspiratie Acces bars wat betekent het voor jou als je de boel even de boel laat en je 15 hele minuten op een dag aan jezelf besteed om te ontladen en weer op te laden? ☯️ Ken je dat gevoel dat je soms overloopt van stress, spanningen, teveel op je bordje...

COACHING

< TerugInspiratie Coaching Weet wat je aan het doen bent, doe het met veel liefde en passie.Iemand begeleiden is iets heel anders dan iemand coachen. Ik wil het eigenlijk niet zeggen, omdat het al zo vaak geroepen is: 'iedereen kan zich tegenwoordig coach noemen'. ...

Pijn is pijn

< TerugInspiratie Pijn is pijn 𝐒𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐬 𝐝𝐢𝐞 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐬 𝐩𝐢𝐣𝐧 𝐝𝐨𝐞𝐧Het gebeurt. De afgelopen maanden heb ik een ervaring van verraad, leugens, onrecht en zwartmakerij ‘mogen’ ervaren. Ik deel dit vanuit rust. Vanuit bezinning en inzichten. Sisterhood is iets heel moois....

Wil je gelijk hebben of succesvol zijn?

< TerugInspiratie Wil je gelijk hebben of succesvol zijn? 𝗟𝗶𝗲𝘃𝗲 𝘀𝗽𝗶𝗿𝗶𝘁𝘂𝗲𝗹𝗲 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲𝗺𝗲𝗿. 𝗠𝗮𝗴 𝗶𝗸 𝗷𝗲 𝗲𝗿𝗮𝗮𝗻 𝗵𝗲𝗿𝗶𝗻𝗻𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗱𝗮𝘁 .... ✨ weinig tot geen geld vragen voor je diensten, alles behalve spiritueel is. Je bent niet egoïstisch of materialistisch als je goed geld, vet...

Zelf aan de slag met het ontwikkelen van jouw spirituele gaven

Online cursus

 Channelen met spirituele gidsen

Live Cursus

De Pussy Power cirkels

Live cursus

Boost je levensenergie met GuaSha!

Live cursus

De Ultieme Karmische Journey 5-daagse (12 tot 16 december)

BINNENKORT!