Inspiratie

Congruent zijn is hot!

post in de brievenbus

โ˜ฏ๏ธ ๐™ƒ๐™ค๐™š ๐˜พ๐™ค๐™ฃ๐™œ๐™ง๐™ช๐™š๐™ฃ๐™ฉ ๐˜ฝ๐™š๐™ฃ ๐™…๐™ž๐™Ÿ?

Wanneer jij zegt dat je anderen helpt om meer zelfvertrouwen, meer in hun eigen grootsheid te helpen stappen, meer (innerlijke) rijkdommen te vergaren…

๐Ÿค” Beheers jij dan wat je zegt dat je anderen kunt leren? Bijvoorbeeld: anderen helpen hun licht te laten schijnen, zichzelf het waard vinden, meer zelfliefde & zelfvertrouwen helpen opbouwen?

Natuurlijk … we zijn allemaal onderweg en we ontwikkelen een leven lang (en beyond). Maar datgene waarvan jij zegt dat je een ander kunt helpen verkrijgen, in welke mate LEEF jij het zelf?

๐Ÿค“ Als jij bijvoorbeeld zegt dat je anderen kunt helpen meer van zichzelf te houden, maar je zit bijvoorbeeld zelf in een toxische relatie, hoe ga jij een ander dan leren om meer van zichzelf te houden?

Of als jij anderen wil helpen om meer geld binnen te halen, en je hebt nog diepe schulden en je haalt zelf geen geld binnen, hoe ga jij de ander dan van A tot Z brengen?

๐Ÿ’ก Je kunt mensen brengen naar het level waar je zelf bent. En dat alleen al is zo prachtig!

๐Ÿค”Ik zie veel collega coaches met dezelfde ‘container begrippen’ communiceren, en ja, … ook ik gebruik ze. Ik ben daar eens over na gaan denken: belichaam ik wat ik communiceer (op social media). Klopt datgene wat ik zeg ook met mijn levensstijl, mijn manier van denken en handelen?

๐ŸชžIk kijk zelf regelmatig in de spiegel en ik kom tot de conclusie dat ik ook niet altijd congruent ben geweest. Het moment dat je dat helemaal binnen kunt laten komen, is waar je de shift maakt.

Mijn eigen voorbeeld: ik help mensen hoe ze meer van zichzelf kunnen houden. Echter … ik heb obesitas en diabetes type 2. Toen dit helemaal in mijn bewustzijn trad voelde ik heel sterk: hey, ik mag ook nog veel meer van mezelf houden.

Ik kan mensen meenemen tot het punt waar ik nu zelf sta en intussen ontwikkel ik mij door.

โ˜ฏ๏ธ Weet je, je bent nooit 100% ‘klaar’, uitgeleerd, in balans, etc. Je kunt ondanks dat je onderweg bent toch ook anderen helpen. Maar!

Beloof wat je na kunt komen. Werk intussen aan het groeien naar je next level en wees zo aligned mogelijk met je handelen en uitspraken. Belichaam wat je belooft zoveel als je kan โ˜ฏ๏ธ

Over de auteur

Lenny Suikerbuik

๐Ÿ‘ป Spirit readingen
โฃ๏ธOpleiding tot energetische behandelaar & channelaar
โœจTrainingen voor spirituele ontwikkeling
โ˜ฏ๏ธ Start jouw Spirit Journey

Nieuwste berichten

TRANCEMEDIUMSCHAP

< TerugInspiratie Trancemediumschap Ik denk dat niemand helemaal oordeelloos is. Ook ik niet.ย โ˜ฏ๏ธย Wanneer ben je nu een trancemedium?ย Ik moet eerlijk toegeven dat ik het lastig vind om er een vaststaande betekenis aan te geven.ย  Door de jaren heen heb ik mensen die...

ART OF FEMININE PRESENCE

< TerugInspiratie Art of feminine presence Door letterlijk je licht, je lichtbron, je vrouwen energie aan te zetten wordt je een magneet!Wanneer ik vrouwen vraag of zij weten wat hun vrouwelijk essentie is en wat het doet, krijg ik vaak een vragende en ook...

ACCESS BARS

< TerugInspiratie Acces bars wat betekent het voor jou als je de boel even de boel laat en je 15 hele minuten op een dag aan jezelf besteed om te ontladen en weer op te laden?ย โ˜ฏ๏ธย Ken je dat gevoel dat je soms overloopt van stress, spanningen, teveel op je bordje...

COACHING

< TerugInspiratie Coaching Weet wat je aan het doen bent, doe het met veel liefde en passie.Iemand begeleiden is iets heel anders dan iemand coachen. Ik wil het eigenlijk niet zeggen, omdat het al zo vaak geroepen is: 'iedereen kan zich tegenwoordig coach noemen'.ย ...

๐——๐—ฒ ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ ๐—น๐—ฒ๐—ธ๐—ธ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ ๐—น๐—ถ๐—ด๐˜ ๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ถ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป

< TerugInspiratie ย De grootste energie lekkage ligt elke dag in onze handen Kies je filters. Heb meer respect voor jezelf: gun jezelf echt contact buiten whatsapp om. ๐Ÿ“ฒ WhatsappEen top messenger tool om even iets praktisch te melden. Gezellige kletspraatjes te...

Pijn is pijn

< TerugInspiratie Pijn is pijn ๐’๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ ๐๐ข๐ž ๐ฌ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ ๐ฉ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐จ๐ž๐งHet gebeurt. De afgelopen maanden heb ik een ervaring van verraad, leugens, onrecht en zwartmakerij โ€˜mogenโ€™ ervaren. Ik deel dit vanuit rust. Vanuit bezinning en inzichten. Sisterhood is iets heel moois....

Zelf aan de slag met het ontwikkelen van jouw spirituele gaven

Online cursus

ย Channelen met spirituele gidsen

LIVE Cursus

De Pussy power cirkels

Online cursus

Magnetiseren met spirituele gidsen

BINNENKORT!

Online cursus

Geld manifestatie training

BINNENKORT!