Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Jaarprogramma

I’M COMING OUT! Van harte welkom op de online academy van het jaarprogramma Stepping Into Your Presence 2021. Dit is de online leeromgeving voor alle deelnemers van het jaarprogramma.

Hier kun je alle lesmaterialen en replays terug vinden. Je kunt ook materialen downloaden voor je eigen gemak (videos zijn niet downloadable). 

Dit jaar staat in het teken van jouw Coming Out. Je zal uitgenodigd en uitgedaagd worden om jezelf zichtbaar te maken. Om voor jezelf en je missie te gaan staan. Om te gaan leven vanuit je zielsmissie. Er zal genoeg weerstand zijn. Zoals we in showbizz zeggen: shit your pants and do it anyway! Want wie kan jou vinden als jij jezelf niet zichtbaar maakt? Ik ben hier om jou te ondersteunen en te begeleiden. Maar ik ga je ook triggeren. Ik ga je irriteren, je gaat boos op me worden, je gaat me stom vinden, je gaat me willen ontwijken en dat is allemaal okay. Mijn missie is om jou te laten shinen. Als dat betekent dat ik je af en toe flink mag kietelen, ik doe het graag! Jouw shit is jouw shit. 

Dit is jouw journey. Pak je eigenaarschap, je verantwoordelijkheden. Onderzoek wat commitment voor je betekent. Regel jezelf, je planning. Own je fuck ups en vier je victories. Ik ben je grootste cheerleader! Aan het einde van dit jaarprogramma ben jij een hele andere vrouw met jouw kern als (een nog stevigere) stevige fundering.

Je hebt altijd toegang tot de online leeromgeving. Het is niet toegestaan om materialen te delen met derden zonder mijn toestemming. Ik heb er hard aan en voor gewerkt. Heb je vragen over de online leeromgeving, stuur dan een e-mail naar support@myfullessence.com.

Op jouw coming out darling! 

Liefs,
Len

Spotify playlists

Jouw jaarprogramma

Maand juni

Maand juli

Maand augustus

Maand september

Maand oktober

Maand november

Maand december

Maand januari

Maand februari

Maand maart

Maand april