Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Teachers Jaarprogramma

Welkom toekomstige Spirit Guide Teacher! Dit is de leeromgeving voor jou als teacher. Vier maanden ga je intensief aan de slag en daarna heb je de rest van het jaar om je door te blijven ontwikkelen.

Na vier maanden heb je je ‘rijbewijs’. Daarna ga je leren rijden. Je gaat daarna werken met buddies, in teams, je gaat cases presenteren, intervisies doen, en je gaat een examen doen in april 2022.

Het examen bestaat uit twee delen:

  • theorie
  • een online reading voor een klant van jou waar ik bij ben om je te observeren. Datum voor je live reading examen prikken we samen. De datum voor de theorie volgt.

De uitreiking van jouw certificaat vindt plaats op de laatste Live Dag in Amsterdam in mei 2022. Hopelijk mag ik tegen die tijd weer vliegen. Hoe cool zou het zijn om de laatste dag samen door te kunnen brengen!

Vragen? Stuur me een whatsapp of een e-mail. Heb je vragen over de online leeromgeving, stuur dan een e-mail naar support@myfullessence.com.

Ik ben nu al super trots op jullie en dankbaar dat je je door mij laat begeleiden. Het is een grote eer! Op jouw reis als Spirit Guide Teacher.

Liefs,
Len