Inspiratie

De waarde van hoe je een ander behandelt

post in de brievenbus

☯️ 𝗩𝗲𝘁 𝗟𝗲𝗻𝗻𝘆 𝗱𝗮𝘁 𝗷𝗲 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻 𝗯𝗮𝗮𝘀 𝗯𝗲𝗻𝘁 𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝗷𝗲 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻 𝗴𝗲𝗹𝗱 𝗵𝗲𝗯𝘁. 𝗞𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗺𝗶𝗷 𝗼𝗼𝗸 𝗹𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗼𝗺 1,5K 𝗼𝗺 𝘁𝗲 𝘇𝗲𝘁𝘁𝗲𝗻 𝗶𝗻 1 𝗷𝗮𝗮𝗿?

Ik deel soms in mijn trainingen wat ik heb gemanifesteerd aan successen en mijlpalen na mijn laatste hersenbloeding in het comeback jaar van mij als coach, en dat ik veel geld heb omgezet in een relatief korte tijd.
Dat doe ik niet om anderen te imponeren. Maar ik hoop dat ik anderen kan bemoedigen om door te zetten op hun mooie pad door het delen van mijn journey.

Eigen baas zijn vind ik super gaaf. Het is soms keihard werken, I love it. Je behaald mooie mijlpalen en overwinningen. Je ontmoet fantastische mensen en krijgt mooie klanten op je pad.
De andere kant van de medaille is er ook; dat het soms ook voorkomt dat je zakelijk genaaid wordt. Zonder Yin geen Yang.

Na 20 jaar ondernemerschap heb ik – zoals vele ondernemers – m’n portie matennaaiers wel gehad. Maar ook mensen die vanuit angst handelen, niet met de intentie om je zakelijk te raken, maar je toch zakelijk en financieel benadelen.
En eerlijk is eerlijk. Ook ik heb aan de ‘daderskant’ gestaan. Bewust en onbewust. Laten we mekaar geen mietje noemen. We doen allemaal wel eens iets dat zakelijk not done is.

Denk aan mensen die jouw facturen niet op tijd betalen, niet op komen dagen op afgesproken tijden, maar soms ook zulke bizarre onethische dingen doen, dat het haast niet meer zakelijk is. En het je bedrijf en reputatie schaadt.
Opleidingen die wurg contacten hanteren, business partners die gedrag vertonen dat je denkt: waar is het mis gegaan?

Na zoveel jaren ervaring zie ik dat het vaak mis gaat o.a. door:
– onduidelijke afspraken vooraf
– geen evaluatie momenten tussendoor
– vriendendiensten die niet zakelijk worden afgetikt en …..
COMMUNICATIE.

Communicatie maakt of breekt je succes en je relaties.
Hoeveel sales jij ook maakt, als je karakter kut is sta er dan niet van te kijken dat je ook kut situaties creëert. Even plat Haags gezegd.
Als je anderen onheus bejegend: karma heeft een heel arsenaal aan levenslessen voor klaar. Gratis leverbaar.

En ja, zelfs na al die jaren ga ook ik gewoon soms nog op m’n bek. Vorig jaar, dit jaar.
En altijd doe ik een inner honesty check. Wat heb IK gedaan of gelaten waardoor deze situatie is ontstaan? #zelfreflectie
Belangrijk is dat je eigenaarschap durft te pakken over je eigen acties. Wat een ander doet: niet jouw zaak, kan je niet bepalen.
En ook: kom op voor je business, je centen, je waarden en normen. Laat niet met je sollen. Bescherm jezelf praktisch, juridisch en energetisch.

Dus ja, ondernemen is groei. Het is soms dikke vette au. Maar het is ook prachtig. Wees pissig als dat nodig is en herfocus je daarna op de weg voorwaarts.
Ik hou van geld. Van veel geld ook. Maar wat is de waarde van geld als je relaties met anderen sucks?

Je hebt mij als jouw werk een mega positieve impact maakt op het leven van anderen. Je fatsoenlijk en respectvol omgaat met je collega’s en klanten. En geld …. Het is mooi als je het hebt. Maar de grootse rijkdom zit hem soms in het geven van een compliment, een oprechte glimlach. 💕

Over de auteur

Lenny Suikerbuik

👻 Spirit readingen
❣️Opleiding tot energetische behandelaar & channelaar
✨Trainingen voor spirituele ontwikkeling
☯️ Start jouw Spirit Journey

Nieuwste berichten

TRANCEMEDIUMSCHAP

< TerugInspiratie Trancemediumschap Ik denk dat niemand helemaal oordeelloos is. Ook ik niet. ☯️ Wanneer ben je nu een trancemedium? Ik moet eerlijk toegeven dat ik het lastig vind om er een vaststaande betekenis aan te geven.  Door de jaren heen heb ik mensen die...

ART OF FEMININE PRESENCE

< TerugInspiratie Art of feminine presence Door letterlijk je licht, je lichtbron, je vrouwen energie aan te zetten wordt je een magneet!Wanneer ik vrouwen vraag of zij weten wat hun vrouwelijk essentie is en wat het doet, krijg ik vaak een vragende en ook...

ACCESS BARS

< TerugInspiratie Acces bars wat betekent het voor jou als je de boel even de boel laat en je 15 hele minuten op een dag aan jezelf besteed om te ontladen en weer op te laden? ☯️ Ken je dat gevoel dat je soms overloopt van stress, spanningen, teveel op je bordje...

COACHING

< TerugInspiratie Coaching Weet wat je aan het doen bent, doe het met veel liefde en passie.Iemand begeleiden is iets heel anders dan iemand coachen. Ik wil het eigenlijk niet zeggen, omdat het al zo vaak geroepen is: 'iedereen kan zich tegenwoordig coach noemen'. ...

Pijn is pijn

< TerugInspiratie Pijn is pijn 𝐒𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐬 𝐝𝐢𝐞 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐬 𝐩𝐢𝐣𝐧 𝐝𝐨𝐞𝐧Het gebeurt. De afgelopen maanden heb ik een ervaring van verraad, leugens, onrecht en zwartmakerij ‘mogen’ ervaren. Ik deel dit vanuit rust. Vanuit bezinning en inzichten. Sisterhood is iets heel moois....

Zelf aan de slag met het ontwikkelen van jouw spirituele gaven

Online cursus

 Channelen met spirituele gidsen

Live Cursus

De Pussy Power cirkels

Live cursus

Je spirituele Financiele blauwdruk

BINNENKORT!

Live cursus

De Ultieme Karmische Journey 5-daagse

BINNENKORT!