Inspiratie

Dit hoort niet op LinkedIn!

post in de brievenbus

De grootste LinkedIn misvatting ever in mijn niet zo nederige opinie:
“Persoonlijke en privé dingen horen niet op LinkedIn”.

Is dat niet afhankelijk van je beroep en de link van je content met je werk?

Waarom moet iets gelabeld worden als niet LinkedIn proof? Kunnen we ook gewoon openstaan voor verborgen mooie schatten in privé gerelateerde posts?

Ik kan begrijpen dat als je er puur zakelijk naar kijkt dat persoonlijke verhalen op LinkedIn misschien geen functie lijken te hebben.

Maar wat als iemand een verhaal deelt over zijn auto ongeluk, dat hem leidt naar allerlei innerlijke processen. Waardoor hij levenslessen leert die hij nodig had om zijn dromen waar te maken en een ander mogelijk kan inspireren en motiveren om shit te overwinnen?

Ondernemerschap is toch niet rechtlijnig? Het gaat gepaard met uitdagingen op persoonlijk, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Althans, zoals ik er naar kijk.

En hee. Mijn zienswijze is niet zaligmakend. Het is één van de vele ziens mogelijkheden.

En natuurlijk zijn er mensen die zeggen: hoezo? Business draait alleen om cijfers.

Really? Walt Disney. Hoe vaak is deze man afgewezen, bankroet geraakt en heeft een hele reis afgelegd naar zijn dromen?

Ging dat niet gepaard met mentale breakdowns, zichzelf oppeppen mentaal – emotioneel en spiritueel?

Dus doe me een plezier. Een volgende keer dat ik een persoonlijk verhaal deel op LinkedIn begin dan niet gelijk te blaten: dit HOORT op Facebook!

Onderzoek het van meerdere kanten. En wees gewoon open en nieuwsgierig: hoe kan een persoonlijke sharing van een ondernemer jou helpen? Kan jij daar iets van mee pikken?

Nu, deze foto is het verhaal van mijn liefde voor mijn echtgenoot. Die bij me is gebleven en me bij heeft gestaan met al mijn chronische ziektes, twee hersenbloedingen, kanker en tia’s in de afgelopen 7 jaar dat wij in Singapore wonen.

Hij heeft nog nooit 1 keer geklaagd over mijn uitputting, over dat ik niet genoeg geld binnen bracht, over wat dan ook maar onaantrekkelijk zou zijn aan mij en mijn fysieke conditie.

Hij heeft mij gesteund elke keer als ik in het vliegtuig stapte naar Australië, Indonesië, Nederland om trainingen te geven en om trainingen te volgen.

Hij heeft zelf een top baan hier in Singapore en heeft nooit geklaagd over dat ik financieel afhankelijk van hem was in onze eerste jaren hier, omdat ik even geen werk had.

Hij pusht mij om me te helpen mijn dromen te bereiken. Niet om geld binnen te halen maar omdat ik dromen heb!

Weet je hoeveel ondernemers een partner hebben die hen niet steunt en die eigen angsten projecteren? De exacte cijfers heb ik niet voor je. Maar 8 van de 10 klanten die ik help lopen hier tegenaan.

Dus ja. Mijn persoonlijke post heeft zakelijke waarde. Omdat ik weet dat er ondernemers zijn die steun zoeken van buitenaf, maar ook zichzelf mogen steunen en dit soort innerlijke processen ook horen bij je ontwikkeling als ondernemer.

Fijn weekend ☯️

Over de auteur

Lenny Suikerbuik

👻 Spirit readingen
❣️Opleiding tot energetische behandelaar & channelaar
✨Trainingen voor spirituele ontwikkeling
☯️ Start jouw Spirit Journey

Nieuwste berichten

Wil je gelijk hebben of succesvol zijn?

< TerugInspiratie Wil je gelijk hebben of succesvol zijn? 𝗟𝗶𝗲𝘃𝗲 𝘀𝗽𝗶𝗿𝗶𝘁𝘂𝗲𝗹𝗲 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲𝗺𝗲𝗿. 𝗠𝗮𝗴 𝗶𝗸 𝗷𝗲 𝗲𝗿𝗮𝗮𝗻 𝗵𝗲𝗿𝗶𝗻𝗻𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗱𝗮𝘁 .... ✨ weinig tot geen geld vragen voor je diensten, alles behalve spiritueel is. Je bent niet egoïstisch of materialistisch als je goed geld, vet...

Moet je altijd weten waar je heen gaat?

< TerugInspiratie Moet je altijd weten waar je heen gaat? 💫 𝗝𝗲 𝗴𝗼𝗲𝗱 𝘃𝗼𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗷𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳 𝗶𝘀 𝗷𝗲 𝗯𝗲𝘀𝘁𝗮𝗮𝗻𝘀𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 💕 💫💋Soms heb je gewoon geen zin om niet aan jezelf te werken.Om gewoon lekker care-free te ZIJN! De afgelopen maanden heb ik geleefd als een zombie. Alle...

Hoe groot is jouw droom?

< TerugInspiratie Hoe groot is jouw droom? 💃🏽 𝗛𝗲𝗯 𝗷𝗲 𝘀𝗵𝗶𝘁 𝗼𝗽 𝗼𝗿𝗱𝗲 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲𝗺𝗲𝗿!Hoe je één ding doet is hoe je álles doet. Dit zeg vaak tegen mijn studenten, deelnemers van mijn trainingen. Hoe jij je gedraagt in mijn trainingen of trainingen van anderen is vaak een...

In je eigen bullshit baden … of toch niet?

< TerugInspiratie In je eigen bullshit baden ... of toch niet? 😍 𝗜𝗻 𝗱𝗲 𝗮𝗮𝗻𝘄𝗲𝘇𝗶𝗴𝗵𝗲𝗶𝗱 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗮𝗻𝗸𝗯𝗮𝗮𝗿𝗵𝗲𝗶𝗱 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗯𝘂𝗹𝗹𝘀𝗵𝗶𝘁 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝗯𝗲𝘀𝘁𝗮𝗮𝗻Phoe Len. Lekkere binnenkomer die titel 😱Ja, coachen gaat niet altijd gepaard met fluwelen handschoentjes.🩴 Ik gooi een virtuele patta...

De waarde van hoe je een ander behandelt

< TerugInspiratie De waarde van hoe je een ander behandelt ☯️ 𝗩𝗲𝘁 𝗟𝗲𝗻𝗻𝘆 𝗱𝗮𝘁 𝗷𝗲 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻 𝗯𝗮𝗮𝘀 𝗯𝗲𝗻𝘁 𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝗷𝗲 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻 𝗴𝗲𝗹𝗱 𝗵𝗲𝗯𝘁. 𝗞𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗺𝗶𝗷 𝗼𝗼𝗸 𝗹𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗼𝗺 1,5K 𝗼𝗺 𝘁𝗲 𝘇𝗲𝘁𝘁𝗲𝗻 𝗶𝗻 1 𝗷𝗮𝗮𝗿?Ik deel soms in mijn trainingen wat ik heb gemanifesteerd aan successen en mijlpalen na mijn...

The juice is in the growth

< TerugInspiratie  The juice is in the growth 𝗖𝗵𝗿𝗼𝗻𝗶𝘀𝗰𝗵 𝘇𝗶𝗲𝗸 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗶𝘀 𝗲𝗲𝗻 𝗯𝗶𝘁𝗰𝗵Maar bijna niemand die het zal merken wanneer ik een training geef. Ik maak deze momenten maar al te vaak mee. Zo’n 2u voordat ik een training ga geven ben ik in gesprek met mijn...

Zelf aan de slag met het ontwikkelen van jouw spirituele gaven

Cursus

Manifesteren met je spirituele gidsen

BINNENKORT

Cursus

 Channelen met je spirituele gidsen

BINNENKORT

Cursus

Ontwaak je vrouwelijke essentie

BINNENKORT

Cursus

Pussy power circl

BINNENKORT