Inspiratie

Dit hoort niet op LinkedIn!

post in de brievenbus

De grootste LinkedIn misvatting ever in mijn niet zo nederige opinie:
“Persoonlijke en privé dingen horen niet op LinkedIn”.

Is dat niet afhankelijk van je beroep en de link van je content met je werk?

Waarom moet iets gelabeld worden als niet LinkedIn proof? Kunnen we ook gewoon openstaan voor verborgen mooie schatten in privé gerelateerde posts?

Ik kan begrijpen dat als je er puur zakelijk naar kijkt dat persoonlijke verhalen op LinkedIn misschien geen functie lijken te hebben.

Maar wat als iemand een verhaal deelt over zijn auto ongeluk, dat hem leidt naar allerlei innerlijke processen. Waardoor hij levenslessen leert die hij nodig had om zijn dromen waar te maken en een ander mogelijk kan inspireren en motiveren om shit te overwinnen?

Ondernemerschap is toch niet rechtlijnig? Het gaat gepaard met uitdagingen op persoonlijk, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Althans, zoals ik er naar kijk.

En hee. Mijn zienswijze is niet zaligmakend. Het is één van de vele ziens mogelijkheden.

En natuurlijk zijn er mensen die zeggen: hoezo? Business draait alleen om cijfers.

Really? Walt Disney. Hoe vaak is deze man afgewezen, bankroet geraakt en heeft een hele reis afgelegd naar zijn dromen?

Ging dat niet gepaard met mentale breakdowns, zichzelf oppeppen mentaal – emotioneel en spiritueel?

Dus doe me een plezier. Een volgende keer dat ik een persoonlijk verhaal deel op LinkedIn begin dan niet gelijk te blaten: dit HOORT op Facebook!

Onderzoek het van meerdere kanten. En wees gewoon open en nieuwsgierig: hoe kan een persoonlijke sharing van een ondernemer jou helpen? Kan jij daar iets van mee pikken?

Nu, deze foto is het verhaal van mijn liefde voor mijn echtgenoot. Die bij me is gebleven en me bij heeft gestaan met al mijn chronische ziektes, twee hersenbloedingen, kanker en tia’s in de afgelopen 7 jaar dat wij in Singapore wonen.

Hij heeft nog nooit 1 keer geklaagd over mijn uitputting, over dat ik niet genoeg geld binnen bracht, over wat dan ook maar onaantrekkelijk zou zijn aan mij en mijn fysieke conditie.

Hij heeft mij gesteund elke keer als ik in het vliegtuig stapte naar Australië, Indonesië, Nederland om trainingen te geven en om trainingen te volgen.

Hij heeft zelf een top baan hier in Singapore en heeft nooit geklaagd over dat ik financieel afhankelijk van hem was in onze eerste jaren hier, omdat ik even geen werk had.

Hij pusht mij om me te helpen mijn dromen te bereiken. Niet om geld binnen te halen maar omdat ik dromen heb!

Weet je hoeveel ondernemers een partner hebben die hen niet steunt en die eigen angsten projecteren? De exacte cijfers heb ik niet voor je. Maar 8 van de 10 klanten die ik help lopen hier tegenaan.

Dus ja. Mijn persoonlijke post heeft zakelijke waarde. Omdat ik weet dat er ondernemers zijn die steun zoeken van buitenaf, maar ook zichzelf mogen steunen en dit soort innerlijke processen ook horen bij je ontwikkeling als ondernemer.

Fijn weekend ☯️

Over de auteur

Lenny Suikerbuik

👻 Spirit readingen
❣️Opleiding tot energetische behandelaar & channelaar
✨Trainingen voor spirituele ontwikkeling
☯️ Start jouw Spirit Journey

Nieuwste berichten

TRANCEMEDIUMSCHAP

< TerugInspiratie Trancemediumschap Ik denk dat niemand helemaal oordeelloos is. Ook ik niet. ☯️ Wanneer ben je nu een trancemedium? Ik moet eerlijk toegeven dat ik het lastig vind om er een vaststaande betekenis aan te geven.  Door de jaren heen heb ik mensen die...

ART OF FEMININE PRESENCE

< TerugInspiratie Art of feminine presence Door letterlijk je licht, je lichtbron, je vrouwen energie aan te zetten wordt je een magneet!Wanneer ik vrouwen vraag of zij weten wat hun vrouwelijk essentie is en wat het doet, krijg ik vaak een vragende en ook...

ACCESS BARS

< TerugInspiratie Acces bars wat betekent het voor jou als je de boel even de boel laat en je 15 hele minuten op een dag aan jezelf besteed om te ontladen en weer op te laden? ☯️ Ken je dat gevoel dat je soms overloopt van stress, spanningen, teveel op je bordje...

COACHING

< TerugInspiratie Coaching Weet wat je aan het doen bent, doe het met veel liefde en passie.Iemand begeleiden is iets heel anders dan iemand coachen. Ik wil het eigenlijk niet zeggen, omdat het al zo vaak geroepen is: 'iedereen kan zich tegenwoordig coach noemen'. ...

Pijn is pijn

< TerugInspiratie Pijn is pijn 𝐒𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐬 𝐝𝐢𝐞 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐬 𝐩𝐢𝐣𝐧 𝐝𝐨𝐞𝐧Het gebeurt. De afgelopen maanden heb ik een ervaring van verraad, leugens, onrecht en zwartmakerij ‘mogen’ ervaren. Ik deel dit vanuit rust. Vanuit bezinning en inzichten. Sisterhood is iets heel moois....

Zelf aan de slag met het ontwikkelen van jouw spirituele gaven

Online cursus

 Channelen met spirituele gidsen

Live Cursus

De Pussy Power cirkels

Live cursus

Boost je levensenergie met GuaSha!

Live cursus

De Ultieme Karmische Journey 5-daagse (12 tot 16 december)

BINNENKORT!