Gratis Geleide Meditaties

Alsjeblieft! Hier zijn jouw geleide meditaties! Je kan via je gids antwoorden ontvangen op jouw vragen. Met je vrouwelijke essentie verbonden zijn is contact maken met jouw vrouwelijke oerkracht, waardoor je kunt magnetiseren wat je wil. 

Ik werk met essentiële oliën. In deze geleide meditaties heb ik een extra handeling toegevoegd voor jou, voor als jij ook met essentiële oliën werkt. Heb je geen oliën luister dan rustig verder. Wil je meer weten over het werken met essentiële oliën stuur mij dan graag een email: lenny@myfullessence.com

Ik heb deze twee meditaties gekozen om je te helpen verbinden met de spirituele wereld en je vrouwelijke essentie. Voel welke meditatie je als eerste wil beluisteren. Je kunt ze ook direct achter elkaar beluisteren. 

Wat belangrijk is is dat je ervoor gekozen hebt om naar binnen te keren. En dat is een heel mooi cadeau voor jezelf. 

Wat je kan verwachten van deze meditaties 

CONTACT LEGGEN MET JE SPIRITUELE GIDS: maak verbinding met je ziel en je spirituele gids. Deze geleide meditatie helpt je om contact te leggen met je gids en om antwoorden te channelen van je eigen gids over je spirituele financiële blauwdruk: 

Welke stappen mag ik nemen om mijn financien gezonder te maken? Om mijn spirituele financiele blauwdruk sterker te maken? 

Wie of wat is een energie lekkage of stoorzender voor mijn spirituele financiele blauwdruk? 

Pauzeer de meditatie om de vraag die in de meditatie naar voren komt even te noteren en hardop te stellen. En om het antwoord van je gids te ontvangen. 

Om de antwoorden van je gids goed te kunnen ontvangen is het belangrijk dat jij geheel ontspannen bent. Ga eventueel letterlijk achterover leunen als vorm van fysieke ontspanning en laat je door niks afleiden. Je gids kan je beelden, woorden, geluiden sturen of een emotie laten voelen. Schrijf alles wat je waarneemt op en durf door te vragen aan je gids wanneer je iets niet goed duiden. Ga dan weer in stilte, wees geduldig en noteer de antwoorden die dan binnen komen.

VROUWELIJKE SENSUELE ESSENTIE MEDITATIE: Ontvangen is een kunst. Veel vrouwen vinden het lastig om te ontvangen en lachen het soms weg, gaan het uit de weg, of maken datgene wat ze ontvangen kleiner of zelfs onzichtbaar. 

De manieren waarop je als vrouw moeiteloos ontvangt ga je in deze meditatie doen met je yoni (sanskriet naam voor vagina), je hart en je verlangen. 

Doe deze oefening bij voorkeur liggend. 

Met deze meditatie kun je jouw droompartner, geld of iets/iemand anders magnetiseren. Je maakt een diepe connectie met je lichaam. 

Jij bent het ongelofelijk zat. Je doet alles wat je moet doen om succesvol te zijn. Om meer geld aan te trekken. De liefde van je leven te vinden. Je wil meer klanten. Je wil weten wat je vervolgstappen zijn. Maar wat je ook doet, je blijft tegen stukken aanlopen die je pad naar succes doen stagneren. Je voelt je onzeker over welke weg in te slaan, over je talenten, en je ziet niet waar het aan ligt dat je niet verder komt. Deze online 7-daagse training gaat je helpen om diepe inzichten te krijgen over waarom niet flowt in je business, om te manifesteren waar jij meer van wilt

De ultieme manifestatie training

VRIJDAG 15 – DONDERDAG 21 OKTOBER

Wat gaan we doen: 

  • 7 Dagen online training met persoonlijke begeleiding via Zoom
  • Je leert je focus en concentratie te versterken
  • Maak korte metten met overlevingsdrang, je angsten, blokkades en overtuiging op geld
  • Ontdek wat je spirituele financiële blauwdruk is en hoe je deze kunt resetten
  • Inzetten van de More Money Attitude en leer wat de geheimen van een Millionaire Mindset zijn
  • Ontdek hoe je kunt magnetiseren waar jij meer van wilt
  • Maak verbinding met je spirituele gidsen en om hen te channelen om antwoorden te verkrijgen over je blokkades op geld

MAGNETISEER MEER VAN WAT JE WIL MET DE TRAINING DE ULTIEME GELD MANIFESTATIE TRAINING VOOR SLECHTS €47.