Spirituele Gidsen sessie

LEER JE SPIRITUELE GIDSEN KENNEN EN KRIJG ANTWOORDEN OP JE VRAGEN!

   

  Factuurgegevens

  Extra informatie

  Jouw bestelling

  Product Subtotaal
  Gidsen sessie  × 1 197,00
  Subtotaal 197,00
  BTW hoog 41,37
  Totaal 238,37
  • Pay via PayPal.

  Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

  Gidsen sessie Bonus
  - zoom recording - zoom opname op mp3 - begeleiding naar communiceren met je gidsen na de sessie via een mp3

  Jouw Spirituele Gidsensessie 

  BONUS AANBIEDING alleen geldig bij het uitchecken van de betaling voor de spirituele gidsensessie:
  Ontvang je Zoom video & mp3 opname + een audio opname van hoe je met je gidsen kunt blijven communiceren na de sessie nu voor slechts €10 (na de sessie is de prijs van dit pakket €25).

  Het is fijn om de recordings te hebben, zodat je na de sessie op je gemak nog eens in kunt tunen op alle informatie die tijdens de sessie voorbij is gekomen. Zo kun jij de sessie bijwonen zonder dat je veel hoeft mee te schrijven. 

  Extra informatie over de betaalmogelijkheden

  Omdat ik als Nederlander in Singapore woon betaal jij, wanneer je buiten Singapore woont, geen BTW. Je kunt betalen via de website met creditcard of PayPal. Ideal is helaas niet beschikbaar. Wanneer je geen creditcard of PayPal hebt, stuur dan graag een email naar: tav  team@myfullessence.com Chris Suijkerbuijk. Met vermelding van welk product/dienst je graag wil boeken. Je ontvangt dan een factuur.