Gratis geleide meditaties

De kracht van rust, focus en concentratie kan je leiden naar onbegrensde mogelijkheden. Het wordt vaak enorm onderschat. Maar hoe meer vrede jij voelt van binnen, hoe beter jij je kunt focussen en concentreren. En dus, hoe beter jij je kunt afstemmen op wat jij daadwerkelijk wil. Deze twee krachtige meditaties brengen je in verbinding met je spirituele gidsen, de spirituele wereld en jouw vrouwelijke essentie. En ja! Ook als je een man bent kun je de vrouwelijke essentie meditatie beluisteren. Vervang dan de boodschap van de meditatie voor je mannelijke essentie. 

 Meer rust, kracht en geld!

Succes, geluk en overvloed is een inside job. Hoe jij meer aantrekt van wat jij wil wordt o.a. beïnvloed door je je verbinding met de spirituele wereld, en ook hoe jij verbonden bent met met je eigen vrouwelijke essentie. Deze twee meditaties zijn een mooie start om je te helpen meer naar binnen te keren. Om in een volledig ontspannen staat te komen en je stevig te gronden zodat je met beide voetjes op de grond komt te staan. Het gaat je helpen om je beter af te stemmen op je innerlijke leiden en je vrouwelijke oerkracht. Zodat geld, geluk, overvloed, liefde beter voor je kan stromen. 

Download de gratis geleide meditaties nu

Onderschat de kracht van deze meditaties niet. Neem echt de tijd om een paar minuten per dag te besteden aan jouw mentale, emotionele en spirituele welzijn. Wanneer jij mediteert verhoog je je energie en kalmeer je je lichaamssystemen. Je spirituele gidsen hebben zo ook meer ‘toegang’ tot je om jou boodschappen te sturen. Wil jij ook meer in verbinding zijn met je spirituele gidsen, je intuitie, je hogere zelf? Beluister deze meditaties dan elke voor minimaal 21 dagen lang. Je zult verrast worden over de manieren waarop boodschappen van je spirituele gidsen bij je binnen komen. 

Veelgestelde vragen

Zijn de meditaties gratis?

Ja, hartstikke gratis! Geniet ervan en laat je liften door de woorden, de muziek en de energie. 

Ik heb nog geen ervaring, is dit voor mij?

Absoluut! Alles wat je nodig hebt is de intentie om volledig aanwezig te zijn in lichaam, geest en ziel wanneer je de meditaties doet. 

Krijg ik meer rust van de meditaties?

Dat verschilt per persoon. Misschien ervaar jij meer onrust in het begin. Een ander kan er direct helemaal induiken en zich overgeven om de diepte in te gaan. Wanneer je in het begin meer onrust ervaart, besluit dan dat je het gaat doen, elimineer alle afleiders (telefoon!) en Just Do It. 

Wat krijg ik?

Diepere rust, kalmte, sereniteit, vrede, bezinning, even bij jezelf komen, me-time, vreugde, meer verbinding met jezelf en het Universum, je krachtig voelen door deze twee mooie geleide meditaties die de deuren naar de spirituele wereld voor je openen. 

Wat voor meditaties zijn het?

De meditaties duren samen nog geen 20 minuten. Je kunt de meditaties afzonderlijk van elkaar beluisteren of achter elkaar. 

Meditatie 1:

CONTACT LEGGEN MET JE SPIRITUELE GIDS: maak verbinding met je ziel en je spirituele gids. Deze geleide meditatie helpt je om contact te leggen met je gids en om antwoorden te channelen van je eigen gids over je spirituele financiële blauwdruk: 

Welke stappen mag ik nemen om mijn financien gezonder te maken? Om mijn spirituele financiele blauwdruk sterker te maken? 

Wie of wat is een energie lekkage of stoorzender voor mijn spirituele financiele blauwdruk? 

Pauzeer de meditatie om de vraag die in de meditatie naar voren komt even te noteren en hardop te stellen. En om het antwoord van je gids te ontvangen. 

Om de antwoorden van je gids goed te kunnen ontvangen is het belangrijk dat jij geheel ontspannen bent. Ga eventueel letterlijk achterover leunen als vorm van fysieke ontspanning en laat je door niks afleiden. Je gids kan je beelden, woorden, geluiden sturen of een emotie laten voelen. Schrijf alles wat je waarneemt op en durf door te vragen aan je gids wanneer je iets niet goed duiden. Ga dan weer in stilte, wees geduldig en noteer de antwoorden die dan binnen komen.

Meditatie 2:

VROUWELIJKE SENSUELE ESSENTIE MEDITATIE: Ontvangen is een kunst. Veel vrouwen vinden het lastig om te ontvangen en lachen het soms weg, gaan het uit de weg, of maken datgene wat ze ontvangen kleiner of zelfs onzichtbaar. 

De manieren waarop je als vrouw moeiteloos ontvangt ga je in deze meditatie doen met je yoni (sanskriet naam voor vagina), je hart en je verlangen. 

Doe deze oefening bij voorkeur liggend. 

Met deze meditatie kun je jouw droompartner, geld of iets/iemand anders magnetiseren. Je maakt een diepe connectie met je lichaam.