Inspiratie

Het geheim om te channelen

post in de brievenbus

๐Ÿ‘ป ๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™œ๐™š๐™๐™š๐™ž๐™ข ๐™ค๐™ข ๐™ฉ๐™š ๐™ ๐™ช๐™ฃ๐™ฃ๐™š๐™ฃ ๐™˜๐™๐™–๐™ฃ๐™ฃ๐™š๐™ก๐™š๐™ฃ … ๐™„๐™จ ๐™ช๐™ž๐™ฉ ๐™Ÿ๐™š ๐™๐™ค๐™ค๐™›๐™™ ๐™š๐™ฃ ๐™ž๐™ฃ ๐™Ÿ๐™š๐™ฏ๐™š๐™ก๐™› ๐™ฏ๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ

Soms is iets zo eenvoudig (maar niet altijd makkelijk) dat we het niet zien.

๐Ÿ’ซ Channelen doe ik al vanaf mijn 8e jaar.
Ik gaf boodschappen door vanuit de spirituele wereld aan mensen in mijn omgeving.

Als mensen me vroegen hoe ik dat deed, of hoe ik al die dingen kon weten, dan wist ik niet zo goed hoe ik het uit moest leggen, behalve te zeggen: ik ben IN mezelf.

๐Ÿ’ซ Later toen ik ouder was begreep ik pas wat ik daarmee bedoelde: ik ben uit mijn hoofd (en toch doet mijn hoofd wel mee met channelen): dat wil zeggen, ik ben weg uit het analytische gedeelte. Ik vraag mezelf niet af hoe, waarom, hoe kan dat. Ik analyseer niets. En ik laat heel veel ‘moeten’ los.

Mijn hoofd doet in die zin mee dat het visualiseren, de beelden zien gebeurt daar (en nog honderdduizend neurologische processen die plaatsvinden).

Ik ben ‘in mezelf’, daarmee bedoel ik: ik ben met mijn geest en aandacht aanwezig in mijn hele lichaam, waardoor ik de juiste trancestaat/ontspanningsstaat kan verkeren om de boodschappen met al mijn zintuigen te kunnen ontvangen.

๐Ÿ’ซ De sleutel om goed te kunnen channelen is om zo enorm goed ontspannen te zijn, dat je open staat. Loslaten dat je iets perfect moet horen, zien, voelen, etc. Je moet alles wat je waarneemt lekker laten stromen en zonder oordeel kunnen bekijken.

Hoe meer ontspannen jij bent, hoe beter de indrukken binnen kunnen komen.

Dus wat kan jij doen om jezelf meer in een ontspannen te brengen? Wandelen, mediteren, een boek lezen, zingen, schilderen … iets anders wat bij jou past?

Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Ik heb veel mensen die nul ervaring hadden kunnen leren hoe ze hun gidsen kunnen channelen.

๐Ÿ’ซ Channelen is informatie verzamelen, interpreteren/vertalen.

Wanneer jij werkt met je spirituele gidsen, dan kunnen dingen voor je gaan stromen. Je frequenties gaan omhoog en je kunt een magneet worden voor wat je aan wil trekken.

๐Ÿ’ซ Wat zou jij je gidsen vragen als je (beter) kon channelen? โ˜ฏ๏ธ

Over de auteur

Lenny Suikerbuik

๐Ÿ‘ป Spirit readingen
โฃ๏ธOpleiding tot energetische behandelaar & channelaar
โœจTrainingen voor spirituele ontwikkeling
โ˜ฏ๏ธ Start jouw Spirit Journey

Nieuwste berichten

TRANCEMEDIUMSCHAP

< TerugInspiratie Trancemediumschap Ik denk dat niemand helemaal oordeelloos is. Ook ik niet.ย โ˜ฏ๏ธย Wanneer ben je nu een trancemedium?ย Ik moet eerlijk toegeven dat ik het lastig vind om er een vaststaande betekenis aan te geven.ย  Door de jaren heen heb ik mensen die...

ART OF FEMININE PRESENCE

< TerugInspiratie Art of feminine presence Door letterlijk je licht, je lichtbron, je vrouwen energie aan te zetten wordt je een magneet!Wanneer ik vrouwen vraag of zij weten wat hun vrouwelijk essentie is en wat het doet, krijg ik vaak een vragende en ook...

ACCESS BARS

< TerugInspiratie Acces bars wat betekent het voor jou als je de boel even de boel laat en je 15 hele minuten op een dag aan jezelf besteed om te ontladen en weer op te laden?ย โ˜ฏ๏ธย Ken je dat gevoel dat je soms overloopt van stress, spanningen, teveel op je bordje...

COACHING

< TerugInspiratie Coaching Weet wat je aan het doen bent, doe het met veel liefde en passie.Iemand begeleiden is iets heel anders dan iemand coachen. Ik wil het eigenlijk niet zeggen, omdat het al zo vaak geroepen is: 'iedereen kan zich tegenwoordig coach noemen'.ย ...

๐——๐—ฒ ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ ๐—น๐—ฒ๐—ธ๐—ธ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ ๐—น๐—ถ๐—ด๐˜ ๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ถ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป

< TerugInspiratie ย De grootste energie lekkage ligt elke dag in onze handen Kies je filters. Heb meer respect voor jezelf: gun jezelf echt contact buiten whatsapp om. ๐Ÿ“ฒ WhatsappEen top messenger tool om even iets praktisch te melden. Gezellige kletspraatjes te...

Pijn is pijn

< TerugInspiratie Pijn is pijn ๐’๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ ๐๐ข๐ž ๐ฌ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ ๐ฉ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐จ๐ž๐งHet gebeurt. De afgelopen maanden heb ik een ervaring van verraad, leugens, onrecht en zwartmakerij โ€˜mogenโ€™ ervaren. Ik deel dit vanuit rust. Vanuit bezinning en inzichten. Sisterhood is iets heel moois....

Zelf aan de slag met het ontwikkelen van jouw spirituele gaven

Online cursus

ย Channelen met spirituele gidsen

Live Cursus

De Pussy Power cirkels

Live cursus

Je spirituele Financiele blauwdruk

BINNENKORT!

Live cursus

De Ultieme Karmische Journey 5-daagse

BINNENKORT!