Inspiratie

Hoe groot is jouw droom?

post in de brievenbus

💃🏽 𝗛𝗲𝗯 𝗷𝗲 𝘀𝗵𝗶𝘁 𝗼𝗽 𝗼𝗿𝗱𝗲 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲𝗺𝗲𝗿!

Hoe je één ding doet is hoe je álles doet.
Dit zeg vaak tegen mijn studenten, deelnemers van mijn trainingen.
Hoe jij je gedraagt in mijn trainingen of trainingen van anderen is vaak een reflectie van hoe jij je buiten deze trainingen gedraagt. En diverse gebieden van je leven (zakelijk, privé).

Ik heb soms met deelnemers te maken die:
⭐️ Voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten
⭐️ Hun financiën niet op order hebben
⭐️ Hun omstandigheden als reden gebruiken voor waarom ze nog niet succesvol zijn
⭐️ Het liefst zo weinig mogelijk willen doen om resultaten te krijgen en mij als coach daarvoor verantwoordelijk willen stellen
Dit gebeurt vaak geheel onbewust. En ik heb daar totaal geen moeite mee. Want …..

Ik geef jou als coachee met veel liefde en een big smile de lessen die je in mijn schoot legt net zo goed weer aan je terug.
Ik vind het heerlijk om mensen te helpen uit het moeras te klimmen.
En ik ben het type coach dat zegt: oh, is het moeilijk voor je? MOOI! 😊
Daar in jouw pijn liggen golden nuggets verborgen die jou zulke mooie levenslessen kunnen presenteren als je ervoor open staat.
Zodat je naar je dromen en doelen toe kunt lopen.
1 Ding wat ik als grote tip meegeef en mensen ook op coach: organiseer jezelf en pak eigenaarschap over de ACTIES die jij zelf kan ondernemen om je gewenste resultaten te behalen.

Hoe groot is jouw droom?
Hoe ver ben jij bereid te gaan voor jouw dromen?
Wil je weten hoe jij je inner demons kunt verslaan onder mijn begeleiding? Vraag me om een gratis 30 min Rising Star gesprek.
Ik geef jou alle informatie die jij nodig hebt om je beste leven ooit te kunnen rocken.
En jij beslist of ik degene ben die jou mag begeleiden naar het leven dat jij wil en je beste versie van jezelf EVER!
Klim in m’n inbox als je serieus bent om big shifts te maken 💜.

Over de auteur

Lenny Suikerbuik

👻 Spirit readingen
❣️Opleiding tot energetische behandelaar & channelaar
✨Trainingen voor spirituele ontwikkeling
☯️ Start jouw Spirit Journey

Nieuwste berichten

TRANCEMEDIUMSCHAP

< TerugInspiratie Trancemediumschap Ik denk dat niemand helemaal oordeelloos is. Ook ik niet. ☯️ Wanneer ben je nu een trancemedium? Ik moet eerlijk toegeven dat ik het lastig vind om er een vaststaande betekenis aan te geven.  Door de jaren heen heb ik mensen die...

ART OF FEMININE PRESENCE

< TerugInspiratie Art of feminine presence Door letterlijk je licht, je lichtbron, je vrouwen energie aan te zetten wordt je een magneet!Wanneer ik vrouwen vraag of zij weten wat hun vrouwelijk essentie is en wat het doet, krijg ik vaak een vragende en ook...

ACCESS BARS

< TerugInspiratie Acces bars wat betekent het voor jou als je de boel even de boel laat en je 15 hele minuten op een dag aan jezelf besteed om te ontladen en weer op te laden? ☯️ Ken je dat gevoel dat je soms overloopt van stress, spanningen, teveel op je bordje...

COACHING

< TerugInspiratie Coaching Weet wat je aan het doen bent, doe het met veel liefde en passie.Iemand begeleiden is iets heel anders dan iemand coachen. Ik wil het eigenlijk niet zeggen, omdat het al zo vaak geroepen is: 'iedereen kan zich tegenwoordig coach noemen'. ...

𝗗𝗲 𝗴𝗿𝗼𝗼𝘁𝘀𝘁𝗲 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝗲 𝗹𝗲𝗸𝗸𝗮𝗴𝗲 𝗹𝗶𝗴𝘁 𝗲𝗹𝗸𝗲 𝗱𝗮𝗴 𝗶𝗻 𝗼𝗻𝘇𝗲 𝗵𝗮𝗻𝗱𝗲𝗻

< TerugInspiratie  De grootste energie lekkage ligt elke dag in onze handen Kies je filters. Heb meer respect voor jezelf: gun jezelf echt contact buiten whatsapp om. 📲 WhatsappEen top messenger tool om even iets praktisch te melden. Gezellige kletspraatjes te...

Pijn is pijn

< TerugInspiratie Pijn is pijn 𝐒𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐬 𝐝𝐢𝐞 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐬 𝐩𝐢𝐣𝐧 𝐝𝐨𝐞𝐧Het gebeurt. De afgelopen maanden heb ik een ervaring van verraad, leugens, onrecht en zwartmakerij ‘mogen’ ervaren. Ik deel dit vanuit rust. Vanuit bezinning en inzichten. Sisterhood is iets heel moois....

Zelf aan de slag met het ontwikkelen van jouw spirituele gaven

Online cursus

 Channelen met spirituele gidsen

Live Cursus

De Pussy Power cirkels

Live cursus

Boost je levensenergie met GuaSha!

Live cursus

De Ultieme Karmische Journey 5-daagse (12 tot 16 december)

BINNENKORT!