Inspiratie

In je eigen bullshit baden … of toch niet?

post in de brievenbus

๐Ÿ˜ ๐—œ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ด๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ฏ๐˜‚๐—น๐—น๐˜€๐—ต๐—ถ๐˜ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ป

Phoe Len. Lekkere binnenkomer die titel ๐Ÿ˜ฑ
Ja, coachen gaat niet altijd gepaard met fluwelen handschoentjes.
๐Ÿฉด Ik gooi een virtuele patta (Surinaamse slipper) naar je hoofd als je rondjes blijft draaien om je eigen angsten en je weigert je aandeel te zien. Maar je wel van mij verwacht dat ik jou โ€˜evenโ€™ bevrijd van je blokkades en angsten.
๐Ÿง™โ€โ™€๏ธ Ik ben geen tovenaar. Jij hebt de magie in je to make things happen. Ik geef je richting, tools, inzichten, een spiegel.
Work it girl, โšก๏ธ als je wil dat er iets verandert.

๐Ÿ˜ณ Wow Len. Aggressive much?
Oh ja hoor. Sommige hersenpannen ๐Ÿง  willen gewoon niet horen dat er een eigen aandeel is.
๐Ÿฅถ Je mag bang zijn. Soms zit de angel zo diep dat het dood eng is om los te laten wat je weet. Ook al is wat je weet een โ€˜safe havenโ€™ voor je.
Wil je je innerlijke vrijheid hebben of wil je gelijk hebben? Either way, je kunt niet altijd allebei hebben. ๐Ÿคท๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ

๐ŸŽฏ Waar focus jij je op? Op je oude verhalen die je ooit pijn hebben gedaan? Of is er een openheid om je aandacht te richten op dankbaarheid?
Als je nu tegen me schreeuwt: maar jij weet niet wat ik heb doorstaan. Dus ik kan niet veranderen.
Je hebt gelijk.
Ik weet niet wat jij hebt meegemaakt.
Ik weet alleen dat ik zelf diepe traumaโ€™s heb overleefd en een te gek leven heb opgebouwd. Dus ik weet wel hoe het is om geen hoop meer te hebben en eigenaarschap te pakken over mijn geluk.
Kan jij dankbaar zijn voor de puinhoop die je zelf hebt gecreรซerd? Maar ook voor alle moois dat je hebt opgebouwd?

โžก๏ธ Wanneer jij je focust op dankbaarheid en je BESLUIT dat de energie van dankbaarheid de overhand MOET hebben, dan hebben jouw excuses en je bullshit verhalen geen ruimte om met je te mind fucken.
Ik ben soms een tough cookie als jouw coach. MAAR! Ik ben ook je number โ˜๐Ÿฝ fan en cheerleader ๐Ÿ“ฃ. Elke overwinning van jou dompel ik onder in liefde. Kom maar schat.
Je verdient het om vrij te zijn. Vertel me. Wat is jouw volgende stap? ๐Ÿ’•

Over de auteur

Lenny Suikerbuik

๐Ÿ‘ป Spirit readingen
โฃ๏ธOpleiding tot energetische behandelaar & channelaar
โœจTrainingen voor spirituele ontwikkeling
โ˜ฏ๏ธ Start jouw Spirit Journey

Nieuwste berichten

TRANCEMEDIUMSCHAP

< TerugInspiratie Trancemediumschap Ik denk dat niemand helemaal oordeelloos is. Ook ik niet.ย โ˜ฏ๏ธย Wanneer ben je nu een trancemedium?ย Ik moet eerlijk toegeven dat ik het lastig vind om er een vaststaande betekenis aan te geven.ย  Door de jaren heen heb ik mensen die...

ART OF FEMININE PRESENCE

< TerugInspiratie Art of feminine presence Door letterlijk je licht, je lichtbron, je vrouwen energie aan te zetten wordt je een magneet!Wanneer ik vrouwen vraag of zij weten wat hun vrouwelijk essentie is en wat het doet, krijg ik vaak een vragende en ook...

ACCESS BARS

< TerugInspiratie Acces bars wat betekent het voor jou als je de boel even de boel laat en je 15 hele minuten op een dag aan jezelf besteed om te ontladen en weer op te laden?ย โ˜ฏ๏ธย Ken je dat gevoel dat je soms overloopt van stress, spanningen, teveel op je bordje...

COACHING

< TerugInspiratie Coaching Weet wat je aan het doen bent, doe het met veel liefde en passie.Iemand begeleiden is iets heel anders dan iemand coachen. Ik wil het eigenlijk niet zeggen, omdat het al zo vaak geroepen is: 'iedereen kan zich tegenwoordig coach noemen'.ย ...

๐——๐—ฒ ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ ๐—น๐—ฒ๐—ธ๐—ธ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ ๐—น๐—ถ๐—ด๐˜ ๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ถ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป

< TerugInspiratie ย De grootste energie lekkage ligt elke dag in onze handen Kies je filters. Heb meer respect voor jezelf: gun jezelf echt contact buiten whatsapp om. ๐Ÿ“ฒ WhatsappEen top messenger tool om even iets praktisch te melden. Gezellige kletspraatjes te...

Pijn is pijn

< TerugInspiratie Pijn is pijn ๐’๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ ๐๐ข๐ž ๐ฌ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ ๐ฉ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐จ๐ž๐งHet gebeurt. De afgelopen maanden heb ik een ervaring van verraad, leugens, onrecht en zwartmakerij โ€˜mogenโ€™ ervaren. Ik deel dit vanuit rust. Vanuit bezinning en inzichten. Sisterhood is iets heel moois....

Zelf aan de slag met het ontwikkelen van jouw spirituele gaven

Online cursus

ย Channelen met spirituele gidsen

Live Cursus

De Pussy Power cirkels

Live cursus

Boost je levensenergie met GuaSha!

Live cursus

De Ultieme Karmische Journey 5-daagse (12 tot 16 december)

BINNENKORT!