Inspiratie

Je kracht weggeven

post in de brievenbus

๐—ช๐—ฒ๐—ฒ๐˜€ ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—น๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป โ˜ฏ๏ธ

Als energetische behandelaar en trancemedium krijg ik soms een hoop shit reacties in mijn inbox over het werk dat ik doe. Sommigen maken het ook heel persoonlijk.

Gelukkig ontvang ik ook een hoop mooie reacties. Zij zijn de motor van mijn doorzettingsvermogen.

Die shit reacties gaan vaak over:
๐Ÿ’ซ Dat ik geen geld mag vragen voor mijn diensten omdat ik spiritueel werk verricht (geld is in mijn ogen energie, een prachtige uitwisseling en brengt hele mooie spirituele themaโ€™s met zich mee)

๐Ÿ’ซ Dat mijn content niet op LinkedIn hoort (jammer vind ik dit argument: een hoop ondernemers zouden in mijn opinie juist gebaat zijn met een beetje meer spiritualiteit in hun business)

๐Ÿ’ซ Ik informatie over klanten gewoon op internet op zoek en dan doe alsof ik het door krijg (dit doe ik overigens nooit en ik channel vaak dingen die ik niet kan weten)

Ik ben enorm dankbaar voor dit soort reacties.

Waarom?

Omdat ik weet; het is maar een perceptie van de ander. Ik spiegel iets en ik mag het bij de ander laten. Ook al maakt men het heel persoonlijk (ik ben een โ€ฆ. Wijf oa. Ach ja, in een hoop van mijn vorige levens was ik heks. Dus het is een compliment).

Ik reageer ook nooit terug op de persoon zelf. Maar ik verwijder de reacties vanuit liefde voor de ander en voor mijzelf. Om mijn energie hoog te houden. En niet mee te gaan in de spiraal van onwetendheid van een ander.

Maar ook ben ik dankbaar omdat ik dankzij door dit soort reacties steeds weer kan oefenen met standvastig, authentiek en trouw blijven aan mijzelf en het werk dat ik te doen heb.

Ik focus mij op de mensen die ik mag dienen en de super positieve reacties die ik heb ontvangen de afgelopen 20 jaar in mijn carriรจre als lichtwerker.

Of deze werktitel nu zweverig gevonden wordt is aan de ander.

Dus ja. Ik waardeer ook de rot opmerkingen. Iedereen mag zijn mening hebben. Maar dat betekent niet dat ik ze hoef te laten staan onder mijn posts of in mijn inbox.

Ik delete met een intentie van vrede. En ik kijk hiernaar vanuit zielsniveau. Ik groei mee vanuit de situaties waarin ik mij bevind.

Spiritualiteit is niet perse mediteren oid. Het is ook kunnen zeggen: โ€˜fuck youโ€™ op een hele rustige en liefdevolle manier ๐Ÿ˜Š, zonder dat je energie lekt en je eigen kracht weg geeft.

Wie verdient jouw power?

Over de auteur

Lenny Suikerbuik

๐Ÿ‘ป Spirit readingen
โฃ๏ธOpleiding tot energetische behandelaar & channelaar
โœจTrainingen voor spirituele ontwikkeling
โ˜ฏ๏ธ Start jouw Spirit Journey

Nieuwste berichten

TRANCEMEDIUMSCHAP

< TerugInspiratie Trancemediumschap Ik denk dat niemand helemaal oordeelloos is. Ook ik niet.ย โ˜ฏ๏ธย Wanneer ben je nu een trancemedium?ย Ik moet eerlijk toegeven dat ik het lastig vind om er een vaststaande betekenis aan te geven.ย  Door de jaren heen heb ik mensen die...

ART OF FEMININE PRESENCE

< TerugInspiratie Art of feminine presence Door letterlijk je licht, je lichtbron, je vrouwen energie aan te zetten wordt je een magneet!Wanneer ik vrouwen vraag of zij weten wat hun vrouwelijk essentie is en wat het doet, krijg ik vaak een vragende en ook...

ACCESS BARS

< TerugInspiratie Acces bars wat betekent het voor jou als je de boel even de boel laat en je 15 hele minuten op een dag aan jezelf besteed om te ontladen en weer op te laden?ย โ˜ฏ๏ธย Ken je dat gevoel dat je soms overloopt van stress, spanningen, teveel op je bordje...

COACHING

< TerugInspiratie Coaching Weet wat je aan het doen bent, doe het met veel liefde en passie.Iemand begeleiden is iets heel anders dan iemand coachen. Ik wil het eigenlijk niet zeggen, omdat het al zo vaak geroepen is: 'iedereen kan zich tegenwoordig coach noemen'.ย ...

๐——๐—ฒ ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ ๐—น๐—ฒ๐—ธ๐—ธ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ ๐—น๐—ถ๐—ด๐˜ ๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ถ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป

< TerugInspiratie ย De grootste energie lekkage ligt elke dag in onze handen Kies je filters. Heb meer respect voor jezelf: gun jezelf echt contact buiten whatsapp om. ๐Ÿ“ฒ WhatsappEen top messenger tool om even iets praktisch te melden. Gezellige kletspraatjes te...

Pijn is pijn

< TerugInspiratie Pijn is pijn ๐’๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ ๐๐ข๐ž ๐ฌ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ ๐ฉ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐จ๐ž๐งHet gebeurt. De afgelopen maanden heb ik een ervaring van verraad, leugens, onrecht en zwartmakerij โ€˜mogenโ€™ ervaren. Ik deel dit vanuit rust. Vanuit bezinning en inzichten. Sisterhood is iets heel moois....

Zelf aan de slag met het ontwikkelen van jouw (spirituele) gaven

Online cursus

ย Channelen met spirituele gidsen

LIVE Cursus

De Pussy power cirkels

Online cursus

Magnetiseren met spirituele gidsen

BINNENKORT!

Online cursus

Geld manifestatie training

BINNENKORT!