Membership

Hosbla

Met jouw gaven klanten succesvol helpen in je eigen bedrijf

Deze opleiding is voor jou wanneer jij je eigen praktijk wil starten of je huidige praktijk wil uitbreiden met nieuwe diensten, vaardigheden en technieken.

Je wordt opgeleid tot energetische behandelaar, trancemedium, coach en Access Bars practitioner. Met het werk dat jij (straks) doet ga jij impact maken op het leven van een ander. En … op jouw eigen leven! Hoe mooi is het dat jij geld creëert met iets wat jij leuk vindt om te doen? 

Met deze opleiding wordt je opgeleid tot:

1. Energetische behandelaar

Als energetische behandelaar werk je vanuit de essentie van de cliënt en je eigen essentie. Je ontvangt krachtige energetische healing & transformatie technieken.

2. Trancemedium

Je leert veilig en verantwoord channelen en het geven van spirituele gidsensessies. Je kunt je cliënten helpen meer richting geven voor hun zielspad.

3. Access Bars facillitator

Je wordt Access Bars facillitator en je kunt zelfstandig Access Bars behandelingen geven.

4. Coach zijn

Je leert mensen op een effectieve wijze coachen naar hun gewenste resultaten, met daarin verwerkt het bij jezelf blijven.

Hi! Ik ben Lenny

Super tof dat jij overweegt om deze 6-maanden opleiding tot energetische behandelaar en trancemedium te doen! Als jouw opleider en mentor met meer dan 20 jaar ervaring, draag ik graag mijn kennis aan jou over, zodat jij mooie inkomsten kunt creëeren met een prachtige praktijk.

Channelen met gidsen doe ik al sinds ik 8 jaar oud ben. Ik ben Trancemedium, NLP Mastercoach, Quantum Healing Hypnose Technique practioner. Reiki Master, Access Bars Facillitator. Als Art of Feminine Presence teacher help ik je vrouwelijk én krachtig te zijn. Mijn opleidingen heb ik in verschillende landen gevolgd. Zullen we kennis maken in een Klik gesprek? 

“Tijdens deze opleiding krijg jij les van gasttrainers. “

Gastrainer 1: Word Rockstar op Social Media door Silvana Lekatompessij

– Je ontvangt effectieve social media strategieën om jezelf goed te positioneren als Spirit Guide Teacher
– Je leert hoe je pakkende posts kunt schrijven
– Je gaat werken aan je waardeladder en je sales funnels
– Ontdek hoe jij met jouw klanten kunt communiceren en verbinden online
– De kracht van LinkedIn ervaren
– Instagram & Insta reels inzetten
– Het geven van Facebook lives
– Webinars: hoe geef je goeie webinars
En nog veel meer!

Sjamanistische rituelen door Mascha Platell Narold

– Je leert animal spirits channelen (die soms tijdens een gidsensessie die je gaat geven naar voren komen)
– De symboliek van animal spirits
– Sjamanistische rituelen voor clearings
– Droom interpretatie

Trots leren zijn op jouw talenten

Deze opleiding staat in het teken van jezelf (her) ontdekken. Van jouw ‘coming’ out met je (spirituele) talenten en gaven, van heling en transformaties. Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen, meer zelfliefde en je krijgt ruimschoots de mogelijkheid om je blokkades, angsten en diepgaande emoties uit te werken. Thema’s zoals eigenwaarde, (zelf) vertrouwen, veiligheid, zichtbaar zijn worden aangeraakt op een manier die jou gaan helpen de Spirit Guide Teacher te worden die jij wil zijn.

De methodieken waar we mee werken:

– NLP
– Art of Feminine Presence
– Access Bars
– Spirituele healing technieken
– Energetisch (lichaams) werk

Welkom in de My Full Essence Academie

In deze academie vind je alle theorie en opdrachten terug gedurende de opleiding.

“Maak het verschil door je talenten volledig te benutten”

Trancemediumschap

Leren verantwoord en veilig channelen spirituele wereld

Jij gaat leren hoe je op een verantwoorde en veilige manier kunt channelen met de spirituele wereld. Je krijgt alles wat je nodig hebt om professionele spirituele gidsensessies/readingen te kunnen geven en hoe je jouw klanten kunt helpen concrete antwoorden te krijgen op hun vragen. Met deze methodiek maak jij spiritualiteit heel praktisch. Een kleine greep van wat jij gaat leren als trancemedium:

  • Leren channelen (spirituele gidsen, engelen, dieren, overleden dierbaren)
  • Spirituele gidsensessies geven
  • Huizen en ruimtes clearen
  • Entiteiten release, contracten, koorden doorbreken
  • Vorige levens duiden
  • Spirituele operaties uitvoeren 
    En meer!

De volgende stap

Gratis klikgesprek

Ik vind het altijd fijn om te weten met wie ik ga samenwerken. Jij ook? Wanneer je met mij in een kennismakingsgesprek zit kun je rustig achterover leunen: ik hou niet van agressieve sales technieken. Ik ben op zoek naar de energie tussen ons. Mijn intentie is om jou goed te leren kennen en jou alle informatie te geven die jij nodig hebt om een beeld te kunnen vormen over de Spirit Guide Teachers opleiding. Dus als je nu denkt: ja maar als ik straks op die knop hieronder klik, dan zit ik ergens aan vast … Wees maar gerust. Pak een kop thee erbij en kom oriënteren! Jij wil toch ook weten met wie jij straks te maken krijgt?

Meest gestelde vragen

Wat kan ik met de opleiding?

Het is een mooie weg naar persoonlijke en spirituele ontwikkeling voor jezelf. Je kunt er je eigen praktijk mee opzetten en uitbreiden.

Wat ga ik leren tijdens de opleiding?

Je gaat leren hoe je cliënten kunt behandelen, coachen en begeleiden in hun weg naar meer heel zijn. Je leert hoe je doorbraken in gang kunt zetten. Hoe je kunt coachen. En ook hoe je jezelf regelt m.b.t. energie management, energetische bescherming. 

Hoeveel tijd kost de opleiding?

Je gaat al vrij snel met proef cliënten werken die je zelf regelt. Reken op zo’n 4 à 5 uur per week gemiddeld aan huiswerkopdrachten naast je lesdagen. 

Hoelang duurt de opleiding?

De opleiding duurt zes maanden. Je hebt gemiddeld 4u les per lesdag. 

Wat wordt er van mij verwacht tijdens de opleiding?

Bereidheid om open te blijven staan, om aan zelfreflectie te doen. Je bent een teamplayer (i.v.m. buddy werk) en je kunt ook zelfstandig aan de slag. Je neemt eigenaarschap voor je eigen gedachten, handelen en je durft ook je misstappen te ownen en ook … je victories!

Hoe wordt er les gegeven?

Zowel live in Den Haag als online via Zoom. 

Zijn er anderen die ook de opleiding volgen?

Jazeker! De opleiding is gestart in mei 2021.Waar ik 4 vrouwen heb opgeleid als Spirit Guide Teacher. In deze periode heeft de voornamelijk online plaatsgevonden, omdat ik (Lenny) nog in Singapore woonden. De opleiding heeft zich ontwikkeld en ik heb er voor gekozen om een mix te maken van live en online trainen. 

Hoe verloopt de betaling?

Je ontvangt een factuur/facturen van team@myfullessence.com. Waarna jij de facturen kunt voldoen.  

Kan ik in termijnen betalen?

Je kunt in 1x betalen en daarmee bespaar je bijkomende kosten. Wanneer je kiest voor 5 maandelijks termijnen, komen er extra kosten bij. 

Heb je ervaring nodig om de opleiding te volgen?

Totaal niet! Alles wat je nodig hebt is een enorme ZIN en openheid om te starten. Je werkhouding is belangrijker dan je ervaring. 

Ander aanbod

Leren hoe jij kan chanelen met je spirituele gidsen, hoe je meer geluk en betekenis kan vinden, en hoe je anderen kan helpen.