Inspiratie

Moet je altijd weten waar je heen gaat?

post in de brievenbus

๐Ÿ’ซ ๐—๐—ฒ ๐—ด๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ ๐—ถ๐˜€ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐Ÿ’• ๐Ÿ’ซ๐Ÿ’‹

Soms heb je gewoon geen zin om niet aan jezelf te werken.
Om gewoon lekker care-free te ZIJN!

De afgelopen maanden heb ik geleefd als een zombie. Alle successen van 2021 kwamen KLABAMMM hard binnen.

Ik wilde 2022 doorpakken met dezelfde energie. Maar mijn lichaam zei: hoooo eens even! Ga jij maar lekker verwerken hoe goed je bezig bent geweest en pak je rust.

De rups mag zich nog verder ontpoppen. Als de nectar van mijn vervolg successen liet ik alle 2021 successen binnen sijpelen.

En ook โ€ฆ de keerzijde: haters, mensen die altijd wel iets negatiefs over me wisten te zeggen omdat ze er bewust naar op zoek waren.
Of mensen die het nodig vonden om mijn energie ongevraagd te readen en dat in mijn inbox te droppen. Niet cool. En ik kwam voor mezelf op vanuit mijn hogere wijsheid.
Kom maar Kom maar Kom maar. Ik stelde de vragen: wat is dit, wat betekent dit, wat is dit?

De antwoorden ontvangend die automatisch zichtbaar werden. Om me informatie te voeden die ik nog niet had maar wel nodig heb om verder te kennen.
Dit alles heeft me allemaal geholpen om NOG MEER TE GAAN STRALEN. โญ๏ธ
Om bij je โ€˜Pam je haar danstโ€™ vibe te komen, ga je soms eerst door je eigen twilight zone. De zone van: ik weet het allemaal even niet meer. Je bent even zonder richting.
Weet je dat dit soms gewoon heel goed is? Om even niet te weten welke kant je op gaat?

Het biedt je de mogelijkheid om alles van meerdere kanten te bekijken. Je opties te onderzoeken.
Om te lanterfanten, te zijn in je pyama en niet je bed uit willen komen.

Want weet je โ€ฆ. Er is zonneschijn na je twilight zone.
Meer hoef je soms niet te weten. Je moet alleen blijven GELOVEN in die zonnestralen. In je eigen magie.

Dus hey, wees lief voor jezelf. De wereld kan soms al hard genoeg zijn.
Je hebt het recht om je goed te voelen over wie jij bent en wat je te brengen hebt. ๐Ÿ’œโ˜ฏ๏ธ

Over de auteur

Lenny Suikerbuik

๐Ÿ‘ป Spirit readingen
โฃ๏ธOpleiding tot energetische behandelaar & channelaar
โœจTrainingen voor spirituele ontwikkeling
โ˜ฏ๏ธ Start jouw Spirit Journey

Nieuwste berichten

TRANCEMEDIUMSCHAP

< TerugInspiratie Trancemediumschap Ik denk dat niemand helemaal oordeelloos is. Ook ik niet.ย โ˜ฏ๏ธย Wanneer ben je nu een trancemedium?ย Ik moet eerlijk toegeven dat ik het lastig vind om er een vaststaande betekenis aan te geven.ย  Door de jaren heen heb ik mensen die...

ART OF FEMININE PRESENCE

< TerugInspiratie Art of feminine presence Door letterlijk je licht, je lichtbron, je vrouwen energie aan te zetten wordt je een magneet!Wanneer ik vrouwen vraag of zij weten wat hun vrouwelijk essentie is en wat het doet, krijg ik vaak een vragende en ook...

ACCESS BARS

< TerugInspiratie Acces bars wat betekent het voor jou als je de boel even de boel laat en je 15 hele minuten op een dag aan jezelf besteed om te ontladen en weer op te laden?ย โ˜ฏ๏ธย Ken je dat gevoel dat je soms overloopt van stress, spanningen, teveel op je bordje...

COACHING

< TerugInspiratie Coaching Weet wat je aan het doen bent, doe het met veel liefde en passie.Iemand begeleiden is iets heel anders dan iemand coachen. Ik wil het eigenlijk niet zeggen, omdat het al zo vaak geroepen is: 'iedereen kan zich tegenwoordig coach noemen'.ย ...

๐——๐—ฒ ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ ๐—น๐—ฒ๐—ธ๐—ธ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ ๐—น๐—ถ๐—ด๐˜ ๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ถ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป

< TerugInspiratie ย De grootste energie lekkage ligt elke dag in onze handen Kies je filters. Heb meer respect voor jezelf: gun jezelf echt contact buiten whatsapp om. ๐Ÿ“ฒ WhatsappEen top messenger tool om even iets praktisch te melden. Gezellige kletspraatjes te...

Pijn is pijn

< TerugInspiratie Pijn is pijn ๐’๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ ๐๐ข๐ž ๐ฌ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ ๐ฉ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐จ๐ž๐งHet gebeurt. De afgelopen maanden heb ik een ervaring van verraad, leugens, onrecht en zwartmakerij โ€˜mogenโ€™ ervaren. Ik deel dit vanuit rust. Vanuit bezinning en inzichten. Sisterhood is iets heel moois....

Zelf aan de slag met het ontwikkelen van jouw spirituele gaven

Online cursus

ย Channelen met spirituele gidsen

Live Cursus

De Pussy Power cirkels

Live cursus

Boost je levensenergie met GuaSha!

Live cursus

De Ultieme Karmische Journey 5-daagse (12 tot 16 december)

BINNENKORT!