De Spirit Guide Teachers Opleiding

Een mooie reis naar spiritueel ontwaken, heling en groei om anderen succesvol te helpen met jouw spirituele gaven.

Met jouw unieke gaven een bloeiende praktijk runnen

Deze opleiding is voor jou wanneer jij je eigen praktijk wil starten of je huidige praktijk wil uitbreiden met nieuwe diensten, vaardigheden en technieken. Ook als jij geen teacher wil worden, maar wel graag de verdieping voor jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling aan wil gaan is deze journey voor jou.
Je wordt opgeleid om verantwoord spiritueel healing werk uit te voeren. Met het werk dat jij (straks) doet ga jij impact maken op het leven van een ander. En … op jouw eigen leven! Je gaat krachtige tools ontvangen om op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch te kunnen behandelen. Je gaat leren om je energiemanagement te beheersen, jezelf meer te beschermen, en grenzen te stellen vanuit liefde voor jezelf. Zodat jij met optimale energie kunt functioneren in je privéleven en als professional.

Hoe mooi is het dat jij geld creëert met iets wat jij leuk vindt om te doen? Leven vanuit je zielsmissie staat centraal in deze opleiding. 

De ronde van 2022 is reeds in volle gang. Je kan je aanmelden voor de volgende ronde die start in maart 2023! Meld je aan voor de live webinar. 

Werken vanuit jouw zielsmissie

Deze opleiding staat in het teken van jezelf (her) ontdekken. Van jouw ‘coming’ out met je (spirituele) talenten en gaven, van heling en transformaties. Leven vanuit jouw volle potentie! Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen, meer zelfliefde en je krijgt ruimschoots de mogelijkheid om je blokkades, angsten en diepgaande emoties uit te werken. Thema’s zoals eigenwaarde, (zelf) vertrouwen, veiligheid, zichtbaar zijn worden aangeraakt op een manier die jou gaan helpen de Spirit Guide Teacher te worden die jij wil zijn. Jij gaat straks shinen met al jouw onbegrensde mogelijkheden en gaven en je doet waar je dol op bent! 
Je gaat berekenen wat jouw karmische afkomst is en wat je karmische cyclusjaar is. 
En … jij gaat je 100% senang voelen met jezelf en je diensten promoten op een manier die bij jou past en jouw potentiële aanspreekt. 

Je word opgeleid tot

1. Energetische behandelaar

Als energetische behandelaar werk je vanuit de essentie van de cliënt en je eigen essentie. Je ontvangt krachtige energetische healing & transformatie technieken om big shifts mee te creëeren voor je cliënten. 

2. Trancemedium

 Je helpt je cliënten meer richting te geven voor hun zielspad. Je werkt samen met de spirituele wereld om accurate, veilige en verantwoorde spirituele gidsensessies te geven. Jij geeft vol zelfvertrouwen readingen en spirituele consulten op een praktische wijze. 

3. Spiritueel Coach

Je leert mensen op een effectieve wijze coachen naar hun gewenste resultaten en doelen. En je focust je op het coachen afgestemd op de zielsmissie en de bron van je cliënt. Je werkt volledig op holistisch basis (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch, spiritueel). 

Een dag in jouw praktijk

Een cliënt komt bij je voor een behandeling. Jij stemt af op de cliënt en je meet uit welke behandeling/methodiek hij/zij nodig heeft. Je pakt je Teachers Manual bij de hand, je zoekt de methodiek op die je uitgemeten hebt en je voert de behandeling uit. Je geeft een prachtige vrouwencirkel aan een mooie groep. Je kiest ervoor om een 1 dags-training te geven, of een serie sessies van 5 weken. Of je verzorgt een heerlijke retreat.  

Iemand boekt een spirituele gidsensessie bij je. Dat kan je online en offline doen. Je geeft een gedegen reading en een stappenplan voor na de sessie. Je geeft GuaSha workshops waar mensen leren om met een eeuwenoude techniek uit China te detoxen en hun immuunsysteem te versterken. Moeder en dochter komen bij je voor een Access Bars behandeling voor meer rust, ruimte en ontspanning. Je sluit je dag af met dankbaarheid, want jij weet: jij hebt bijgedragen aan het welzijn en groei van een ander. 

Wil je meer weten over wat er nog meer mogelijk is binnen jouw behandelingen? Kom naar het gratis webinar!

Leren verantwoord en veilig channelen 

Jij gaat leren hoe je op een verantwoorde en veilige manier kunt channelen met de spirituele wereld. Je krijgt alles wat je nodig hebt om professionele spirituele gidsensessies/readingen te kunnen geven en hoe je jouw klanten kunt helpen concrete antwoorden te krijgen op hun vragen. Met deze methodiek maak jij spiritualiteit heel praktisch. Een kleine greep van wat jij gaat leren als trancemedium:

 • Leren channelen (spirituele gidsen, engelen, dieren, overleden dierbaren)
 • Spirituele gidsensessies geven
 • Huizen en ruimtes clearen
 • Entiteiten release, contracten, koorden doorbreken
 • Vorige levens duiden
 • Spirituele operaties uitvoeren 
  En meer!

Werken met ijzersterke methodieken

Je ontvangt een arsenaal aan coaching, healing, doorbraak en transformatie technieken & methodieken zodat jij kunt mixen & matchen tijdens een sessie met jouw cliënt. Zo kun jij afwisselen en volledig afgestemd op wat de cliënt nodig heeft om weer meer heel te worden en om diepgaande transformaties in gang te zetten. Zo wordt het voor jou ook nooit saai! Alles wat je leert kun je toepassen op individuele behandelingen en groepssessies. Uiteraard pas je alles ook op jezelf toe, zodat jij gezond kan blijven werken. Wil jij ook tools for life mee? Hit de gouden button voor een klikgesprek met mij! 

De methodieken waar we o.a. mee werken:

– Channelen/reading vaardigheden
– NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)
– Art of Feminine & Masculin Presence
– Access Bars
– Diverse spirituele healing, clearing-en channeling technieken
– Energetisch (lichaams) werk
– Meet instrumenten zoals een pendel, biotensor (inbegrepen in de opleiding)
– GuaSha & kruiden oliën 
En nog veel meer!

“Maak het verschil door je talenten volledig te benutten”

De Juiste begeleiding voor jouw zielspad

Sta jij op een kruispunt in je leven en weet je even niet meer welke richting je moet kiezen? Ben jij op zoek naar antwoorden en inzichten op vraagstukken waar je al een tijdje mee rondloopt? 

Wil jij weten wat jouw spirituele gidsen te zeggen hebben over jouw situatie of over vragen die jij hebt? 

Mijn naam is Lenny. Ik channel met spirituele gidsen sinds ik 8 jaar ben. Ik werk intensief met mijn gidsen samen om mijn klanten zo goed mogelijk te helpen. 

Samen met jouw gidsen maak ik een deep dive in jouw leven hier op aarde, en kijk ik naar wat de kern oorzaak van jouw issue kan zijn. Waarbij we soms een uitstapje kunnen maken naar een vorig leven. 

Er kan van alles gebeuren tijdens de sessie! Van een business reading tot een spirituele operatie. 

Allerlei thema’s kunnen aan bod komen: geld, geluk, liefde, werk. 

Vragen over leven, dood en geboorte channel ik niet. Toekomstvoorspellingen: deze behandel ik niet. Omdat ik geloof dat ik jou geen garanties kan geven en ik geloof in de vrije wil van de mens. 

Ik maak gebruik van een biotensor, een pendel, kaartendecks. 

Daarnaast help ik je als NLP mastercoach om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken, zodat je weer nieuwe mogelijkheden en een ander bewustzijn kunt creëren.  

Ik hou ervan om mensen te bemoedigen, te empoweren en te inspireren. 

Mijn channels komen direct van jouw spiritueel gidsen. Als het zo mag zijn, dan geven de gidsen je een korte stappenplan voor na de sessie. 

Mag ik jou begeleiden op je spirituele pad? Laten we 

kennismaken! 

 • Duur: 10 maanden 
 • Start: dinsdag 18 maart 2023
 • Lessen vinden plaats in Den Haag en via Zoom
 • Buddysysteem
 • WhatsApp support
 • Online academy
 • Templates, scripts voor behandelingen en het geven van workshops
 • Werkmaterialen zoals: een pendel, biosensor, GuaSha board & kruidenolie
 • Meerdere certificaten
 • Examinering bestaande uit theorie, een live behandeling van 1 cliënt op de leslocatie in Den Haag & een spirituele gidsensessie online
 • Aantal studie uren per week (gemiddeld): 2 tot 3 uur (je kunt zelf beslissen of je er meer tijd aan wil besteden)

Praktisch

Om te voelen wat je aan waarde krijgt en om te kijken of jij geschikt bent voor de opleiding, wil ik je graag uitnodigen voor een 1 op 1 gesprek. Zodat we kennis kunnen maken en ik jou met mijn eigen woorden kan vertellen wat jij allemaal ontvangt. In onze call vertel ik je over de inhoud van de opleiding, wat je kan verwachten en ook wat de kosten zijn. Waarom deel ik de kosten niet op de website? Omdat ik wil dat je voelt wat je gaat ontvangen. Dan heb jij een compleet beeld om een weloverwogen keuze maken. Hier vind je alvast wat praktische informatie over wat je ontvangt. 

 • Duur: 10 maanden 
 • Start: dinsdag 18 maart 2023
 • Lessen vinden plaats in Den Haag en via Zoom
 • Buddysysteem
 • WhatsApp support
 • Online academy
 • Templates, scripts voor behandelingen en het geven van workshops
 • Werkmaterialen zoals: een pendel, biosensor, GuaSha board & kruidenolie
 • Meerdere certificaten
 • Examinering bestaande uit theorie, een live behandeling van 1 cliënt op de leslocatie in Den Haag & een spirituele gidsensessie online
 • Aantal studie uren per week (gemiddeld): 2 tot 3 uur (je kunt zelf beslissen of je er meer tijd aan wil besteden)

  SpiritGuide Teachers Retreat!

  Als fantastische afsluiter van de opleiding ga jij op een heerlijke retreat van 5 dagen. 

  Op een prachtige plek sluiten we de cirkel, ronden we jouw avontuur binnen de opleiding af. Elke jaar kies ik weer een andere plek. We luiden tijdens deze retreat jouw Spirit Guide Teachersschap in en dopen je om tot volleerd Teacher. 

  Dit wordt een retreat om voor altijd te koesteren. Het is de bekroning op jouw harde werken tijdens de opleiding. 
  Ga jij met ons mee? 

  “Tijdens deze opleiding krijg je gedegen coaching & public speaking trainingen”

  Jouw ‘presence’ maakt jou zichtbaar

   

  Alles is energie. Jij gaat ontdekken hoe jouw presence impact kan maken op jouw klanten, je publiek, je fans.

  – Je ontvangt effectieve public speaking strategieën om jezelf goed te positioneren en presenteren als Spirit Guide Teacher
  – Je leert hoe je vanuit je essentie kunt bewegen op social media
  – Ontdek hoe jij met jouw klanten kunt communiceren en verbinden online
  – Instagram & Insta reels inzetten
  – Het geven van Facebook lives
  – Webinars: hoe geef je goeie webinars
  – Ontdek hoe jij moeiteloos voor een groep kunt spreken en teachen
  En nog veel meer!

   

   

   

  Hoge priesteres magic spells & light language 

   

  Je ontvangt talloze Magic Spells die je uit kunt voeren voor het hoger goed van jouw pad. Je gaat aan de slag met rituelen, chants om positieve magie in te zetten. Je leert hoe jij de taal van jouw ziel kunt spreken door het beoefenen van Light Language. Dit is de meest magische module van de opleiding!

   

   

   

  “Werk doen dat voldoening geeft brengt magie in je leven”

  Top 5 lijst Wat je eruit gaat halen:

  • Gesteund door krachtige, bekende, gerespecteerde en doeltreffende technieken
  • Jij krijgt meer zelfvertrouwen en je weet wat je doet
  • Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden: je ontvangt templates, scripts en formats voor je workshops, events en behandelingen
  • Jij gaat jezelf strategisch profileren als expert online en offline
  • De kans om een bloeiende praktijk neer te zetten en geld gaat verdienen met waar jij goed in bent en blij van wordt! 

  Hi! Ik ben Lenny

  Super tof dat jij overweegt om deze 6-maanden opleiding tot energetische behandelaar, spiritueel coach en trancemedium te doen! Als jouw opleider en mentor met meer dan 20 jaar ervaring, draag ik graag mijn kennis aan jou over, zodat jij mooie inkomsten kunt creëeren met een prachtige praktijk.

  Channelen met gidsen doe ik al sinds ik 8 jaar oud ben. Ik ben Trancemedium, NLP Mastercoach, Quantum Healing Hypnose Technique practioner. Reiki Master, GuaSha Meridian practitioner, Access Bars Facillitator. Als Art of Feminine/Masculin Presence teacher help ik je jouw vrouwelijke en mannelijke essentie meer met elkaar samen te laten werken. Mijn opleidingen heb ik in verschillende landen gevolgd. Wil je weten wie ik ben? Klik op de gouden magische button!

  Gratis klikgesprek

  Ik vind het altijd fijn om te weten met wie ik ga samenwerken. Jij ook? Wanneer je met mij in een kennismakingsgesprek zit kun je rustig achterover leunen: ik hou niet van agressieve sales technieken. Ik ben op zoek naar de energie tussen ons. Mijn intentie is om jou goed te leren kennen en jou alle informatie te geven die jij nodig hebt om een beeld te kunnen vormen over de Spirit Guide Teachers opleiding. Dus als je nu denkt: ja maar als ik straks op die knop hieronder klik, dan zit ik ergens aan vast … Wees maar gerust. Pak een kop thee erbij en kom oriënteren! Jij wil toch ook weten met wie jij straks te maken krijgt?

  Meest gestelde vragen

  Wat kan ik met de opleiding?

  Het is een mooie weg naar persoonlijke en spirituele ontwikkeling voor jezelf. Je kunt er je eigen praktijk mee opzetten en uitbreiden.

  Wat ga ik leren tijdens de opleiding?

  Je gaat leren hoe je cliënten kunt behandelen, coachen en begeleiden in hun weg naar meer heel zijn. Je leert hoe je doorbraken in gang kunt zetten. Hoe je kunt coachen. En ook hoe je jezelf regelt m.b.t. energie management, energetische bescherming. 

  Hoeveel tijd kost de opleiding?

  Je gaat al vrij snel met proef cliënten werken die je zelf regelt. Reken op zo’n 4 à 5 uur per week gemiddeld aan huiswerkopdrachten naast je lesdagen. 

  Hoelang duurt de opleiding?

  De opleiding duurt tien maanden. Je hebt gemiddeld 4u les per lesdag. 

  Wat wordt er van mij verwacht tijdens de opleiding?

  Bereidheid om open te blijven staan, om aan zelfreflectie te doen. Je bent een teamplayer (i.v.m. buddy werk) en je kunt ook zelfstandig aan de slag. Je neemt eigenaarschap voor je eigen gedachten, handelen en je durft ook je misstappen te ownen en ook … je victories!

  Hoe wordt er les gegeven?

  Zowel live in Den Haag als online via Zoom. 

  Zijn er anderen die ook de opleiding volgen?

  Jazeker! De huidige groep is nu (2022) volop in beweging 🙂 

  Hoe verloopt de betaling?

  Je ontvangt een factuur/facturen van team@myfullessence.com. Waarna jij de facturen kunt voldoen.  

  Kan ik in termijnen betalen?

  Je kunt in 1x betalen en daarmee bespaar je bijkomende kosten. Wanneer je kiest voor maandelijks termijnen, komen er extra kosten bij. 

  Heb je ervaring nodig om de opleiding te volgen?

  Totaal niet! Alles wat je nodig hebt is een enorme ZIN en openheid om te starten. Je werkhouding is belangrijker dan je ervaring. 

  Ander aanbod

  Leren hoe jij kan chanelen met je spirituele gidsen, hoe je meer geluk en betekenis kan vinden, en hoe je anderen kan helpen. Of boek je eigen persoonlijke gidsensessie!