Inspiratie

Spirituele huisvredebreuk

post in de brievenbus

Als professionele channelaar en trancemedium ben ik zoveel mogelijk mindful met mensen op social media in hun eigen energie te laten.

Energie lezen en communiceren met spirituele gidsen en engelen doe ik al vanaf mijn 8e jaar. Coachen doe ik al meer dan 20 jaar en ik heb geleerd om mensen niet te helpen wanneer ze er niet om hebben gevraagd.

Hoeveel ik ook zie in de energie van posts, foto’s, etc op social media, ik kies ervoor om me bewuster af te stemmen op posts en te kiezen waar ik wel en niet op in wil tunen.

Ik ben een spons. Als ik wil pak ik alles van een hoop mensen op. Je snapt dat dit voor niemand te doen is. Dus ik bescherm mezelf. Het zou niet in me op komen om ongevraagd advies te geven.

Door de jaren heen kreeg (en nog steeds) ontvang ik berichtjes van ‘collega’ trancemediums of mensen die vinden dat ze ‘spiritueel ontwikkeld zijn’ met de boodschap dat ze mijn energie zien op social media en me ‘even’ een boodschap ‘door MOESTEN geven’.

De boodschappen gaan dan over dat men iets zegt over mijn energie, wat ik uitstraal en een eventuele remedie en hoe ik datgene wat ik uitstraal kan veranderen.

Ten eerste: je MOET helemaal niks. Iets doorgeven aan iemand is een keuze. Vrije wil is iets wat de spirituele wereld hoog in het vaandel heeft staan.

Ten tweede: je bent aannames aan het maken. Als je een foto van mij ziet – zoals deze – dan kan je er van alles over bedenken. Ik kreeg prachtige reacties op deze foto. Prachtig in de zin van: liefdevol.

En ook een reactie van iemand die zei: je lacht wel, maar je ogen lachen niet, ik voel aan je energie dat het niet goed met je gaat. Wellicht kun je eens nadenken over acupunctuur en reiki (en goh, hij was zelf reiki master. Hoe toevallig).

👻 EXCUSE MY FAT ASS? 👻

Waar was ik? Oh ja.
Ten derde: je pleegt spirituele huisvredebreuk. Ik heb je niet gevraagd om mij te readen, noch om advies.

Ten vierde: ja, ik heb chronische ooglid ontstekingen, dus mijn ogen zien eruit zoals ze eruit zien. En daarnaast heb ik ziektes. So what? Dat betekent niet dat ik niet kan stralen.

Dus mijn ziektes werden opgepikt. En dat mag.

Mensen berichten sturen op social media met aannames. En het dan schuiven onder spirituele waarnemingen. Dat noem ik: respectloos. Een actie van het ego.

Je dringt in het spirituele huis van een persoon. Je breekt in. Je stapt in het energieveld zonder te vragen of je binnen mag komen.

Je spirituele talenten geven je niet het recht om iemand ‘even’ te readen. Met jouw gaven komen verantwoordelijkheden.

Soms help je mensen door niet te helpen. Je hoeft de wereld niet te redden.

Met deze post wil ik heel graag meer bewustzijn creëren en collega trancemediums, channelaars, lichtwerkers uitnodigen om voorzichtiger te werken.

Denk eens na voordat je er iets uit gooit (ongevraagd). Jouw gaven heb je voor een reden. Eer je gaven en talenten. ☯️

Over de auteur

Lenny Suikerbuik

👻 Spirit readingen
❣️Opleiding tot energetische behandelaar & channelaar
✨Trainingen voor spirituele ontwikkeling
☯️ Start jouw Spirit Journey

Nieuwste berichten

TRANCEMEDIUMSCHAP

< TerugInspiratie Trancemediumschap Ik denk dat niemand helemaal oordeelloos is. Ook ik niet. ☯️ Wanneer ben je nu een trancemedium? Ik moet eerlijk toegeven dat ik het lastig vind om er een vaststaande betekenis aan te geven.  Door de jaren heen heb ik mensen die...

ART OF FEMININE PRESENCE

< TerugInspiratie Art of feminine presence Door letterlijk je licht, je lichtbron, je vrouwen energie aan te zetten wordt je een magneet!Wanneer ik vrouwen vraag of zij weten wat hun vrouwelijk essentie is en wat het doet, krijg ik vaak een vragende en ook...

ACCESS BARS

< TerugInspiratie Acces bars wat betekent het voor jou als je de boel even de boel laat en je 15 hele minuten op een dag aan jezelf besteed om te ontladen en weer op te laden? ☯️ Ken je dat gevoel dat je soms overloopt van stress, spanningen, teveel op je bordje...

COACHING

< TerugInspiratie Coaching Weet wat je aan het doen bent, doe het met veel liefde en passie.Iemand begeleiden is iets heel anders dan iemand coachen. Ik wil het eigenlijk niet zeggen, omdat het al zo vaak geroepen is: 'iedereen kan zich tegenwoordig coach noemen'. ...

Pijn is pijn

< TerugInspiratie Pijn is pijn 𝐒𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐬 𝐝𝐢𝐞 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐬 𝐩𝐢𝐣𝐧 𝐝𝐨𝐞𝐧Het gebeurt. De afgelopen maanden heb ik een ervaring van verraad, leugens, onrecht en zwartmakerij ‘mogen’ ervaren. Ik deel dit vanuit rust. Vanuit bezinning en inzichten. Sisterhood is iets heel moois....

Zelf aan de slag met het ontwikkelen van jouw spirituele gaven

Online cursus

 Channelen met spirituele gidsen

Live Cursus

De Pussy Power cirkels

Live cursus

Boost je levensenergie met GuaSha!

Live cursus

De Ultieme Karmische Journey 5-daagse (12 tot 16 december)

BINNENKORT!