Inspiratie

Spirituele huisvredebreuk

post in de brievenbus

Als professionele channelaar en trancemedium ben ik zoveel mogelijk mindful met mensen op social media in hun eigen energie te laten.

Energie lezen en communiceren met spirituele gidsen en engelen doe ik al vanaf mijn 8e jaar. Coachen doe ik al meer dan 20 jaar en ik heb geleerd om mensen niet te helpen wanneer ze er niet om hebben gevraagd.

Hoeveel ik ook zie in de energie van posts, foto’s, etc op social media, ik kies ervoor om me bewuster af te stemmen op posts en te kiezen waar ik wel en niet op in wil tunen.

Ik ben een spons. Als ik wil pak ik alles van een hoop mensen op. Je snapt dat dit voor niemand te doen is. Dus ik bescherm mezelf. Het zou niet in me op komen om ongevraagd advies te geven.

Door de jaren heen kreeg (en nog steeds) ontvang ik berichtjes van ‘collega’ trancemediums of mensen die vinden dat ze ‘spiritueel ontwikkeld zijn’ met de boodschap dat ze mijn energie zien op social media en me ‘even’ een boodschap ‘door MOESTEN geven’.

De boodschappen gaan dan over dat men iets zegt over mijn energie, wat ik uitstraal en een eventuele remedie en hoe ik datgene wat ik uitstraal kan veranderen.

Ten eerste: je MOET helemaal niks. Iets doorgeven aan iemand is een keuze. Vrije wil is iets wat de spirituele wereld hoog in het vaandel heeft staan.

Ten tweede: je bent aannames aan het maken. Als je een foto van mij ziet – zoals deze – dan kan je er van alles over bedenken. Ik kreeg prachtige reacties op deze foto. Prachtig in de zin van: liefdevol.

En ook een reactie van iemand die zei: je lacht wel, maar je ogen lachen niet, ik voel aan je energie dat het niet goed met je gaat. Wellicht kun je eens nadenken over acupunctuur en reiki (en goh, hij was zelf reiki master. Hoe toevallig).

👻 EXCUSE MY FAT ASS? 👻

Waar was ik? Oh ja.
Ten derde: je pleegt spirituele huisvredebreuk. Ik heb je niet gevraagd om mij te readen, noch om advies.

Ten vierde: ja, ik heb chronische ooglid ontstekingen, dus mijn ogen zien eruit zoals ze eruit zien. En daarnaast heb ik ziektes. So what? Dat betekent niet dat ik niet kan stralen.

Dus mijn ziektes werden opgepikt. En dat mag.

Mensen berichten sturen op social media met aannames. En het dan schuiven onder spirituele waarnemingen. Dat noem ik: respectloos. Een actie van het ego.

Je dringt in het spirituele huis van een persoon. Je breekt in. Je stapt in het energieveld zonder te vragen of je binnen mag komen.

Je spirituele talenten geven je niet het recht om iemand ‘even’ te readen. Met jouw gaven komen verantwoordelijkheden.

Soms help je mensen door niet te helpen. Je hoeft de wereld niet te redden.

Met deze post wil ik heel graag meer bewustzijn creëren en collega trancemediums, channelaars, lichtwerkers uitnodigen om voorzichtiger te werken.

Denk eens na voordat je er iets uit gooit (ongevraagd). Jouw gaven heb je voor een reden. Eer je gaven en talenten. ☯️

Over de auteur

Lenny Suikerbuik

👻 Spirit readingen
❣️Opleiding tot energetische behandelaar & channelaar
✨Trainingen voor spirituele ontwikkeling
☯️ Start jouw Spirit Journey

Nieuwste berichten

Wil je gelijk hebben of succesvol zijn?

< TerugInspiratie Wil je gelijk hebben of succesvol zijn? 𝗟𝗶𝗲𝘃𝗲 𝘀𝗽𝗶𝗿𝗶𝘁𝘂𝗲𝗹𝗲 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲𝗺𝗲𝗿. 𝗠𝗮𝗴 𝗶𝗸 𝗷𝗲 𝗲𝗿𝗮𝗮𝗻 𝗵𝗲𝗿𝗶𝗻𝗻𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗱𝗮𝘁 .... ✨ weinig tot geen geld vragen voor je diensten, alles behalve spiritueel is. Je bent niet egoïstisch of materialistisch als je goed geld, vet...

Moet je altijd weten waar je heen gaat?

< TerugInspiratie Moet je altijd weten waar je heen gaat? 💫 𝗝𝗲 𝗴𝗼𝗲𝗱 𝘃𝗼𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗷𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳 𝗶𝘀 𝗷𝗲 𝗯𝗲𝘀𝘁𝗮𝗮𝗻𝘀𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 💕 💫💋Soms heb je gewoon geen zin om niet aan jezelf te werken.Om gewoon lekker care-free te ZIJN! De afgelopen maanden heb ik geleefd als een zombie. Alle...

Hoe groot is jouw droom?

< TerugInspiratie Hoe groot is jouw droom? 💃🏽 𝗛𝗲𝗯 𝗷𝗲 𝘀𝗵𝗶𝘁 𝗼𝗽 𝗼𝗿𝗱𝗲 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲𝗺𝗲𝗿!Hoe je één ding doet is hoe je álles doet. Dit zeg vaak tegen mijn studenten, deelnemers van mijn trainingen. Hoe jij je gedraagt in mijn trainingen of trainingen van anderen is vaak een...

In je eigen bullshit baden … of toch niet?

< TerugInspiratie In je eigen bullshit baden ... of toch niet? 😍 𝗜𝗻 𝗱𝗲 𝗮𝗮𝗻𝘄𝗲𝘇𝗶𝗴𝗵𝗲𝗶𝗱 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗮𝗻𝗸𝗯𝗮𝗮𝗿𝗵𝗲𝗶𝗱 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗯𝘂𝗹𝗹𝘀𝗵𝗶𝘁 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝗯𝗲𝘀𝘁𝗮𝗮𝗻Phoe Len. Lekkere binnenkomer die titel 😱Ja, coachen gaat niet altijd gepaard met fluwelen handschoentjes.🩴 Ik gooi een virtuele patta...

De waarde van hoe je een ander behandelt

< TerugInspiratie De waarde van hoe je een ander behandelt ☯️ 𝗩𝗲𝘁 𝗟𝗲𝗻𝗻𝘆 𝗱𝗮𝘁 𝗷𝗲 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻 𝗯𝗮𝗮𝘀 𝗯𝗲𝗻𝘁 𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝗷𝗲 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻 𝗴𝗲𝗹𝗱 𝗵𝗲𝗯𝘁. 𝗞𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗺𝗶𝗷 𝗼𝗼𝗸 𝗹𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗼𝗺 1,5K 𝗼𝗺 𝘁𝗲 𝘇𝗲𝘁𝘁𝗲𝗻 𝗶𝗻 1 𝗷𝗮𝗮𝗿?Ik deel soms in mijn trainingen wat ik heb gemanifesteerd aan successen en mijlpalen na mijn...

The juice is in the growth

< TerugInspiratie  The juice is in the growth 𝗖𝗵𝗿𝗼𝗻𝗶𝘀𝗰𝗵 𝘇𝗶𝗲𝗸 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗶𝘀 𝗲𝗲𝗻 𝗯𝗶𝘁𝗰𝗵Maar bijna niemand die het zal merken wanneer ik een training geef. Ik maak deze momenten maar al te vaak mee. Zo’n 2u voordat ik een training ga geven ben ik in gesprek met mijn...

Zelf aan de slag met het ontwikkelen van jouw spirituele gaven

Cursus

Manifesteren met je spirituele gidsen

BINNENKORT

Cursus

 Channelen met je spirituele gidsen

BINNENKORT

Cursus

Ontwaak je vrouwelijke essentie

BINNENKORT

Cursus

Pussy power circl

BINNENKORT