Inspiratie

ย The juice is in the growth

post in de brievenbus

๐—–๐—ต๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ธ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ถ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐˜๐—ฐ๐—ต

Maar bijna niemand die het zal merken wanneer ik een training geef.

Ik maak deze momenten maar al te vaak mee.

Zoโ€™n 2u voordat ik een training ga geven ben ik in gesprek met mijn chronische vermoeidheid.

Zeg ik dingen als: ik weet dat je er bent. En je mag er zeker zijn. Maar over 2 uurtjes heb ik een zaal vol deelnemers. En mag je achter de coulissen gaan zitten. Je hoeft niet helemaal weg. Maar ik ga even shinen. Okay?

Chronisch moe en misselijk zijn. Ik ervaar het bijna elke dag. De ene dag in een mindere mate. Maar het is er. Dag in en dag uit.

Mijn showbizz mentaliteit staat aan. The show must go on.

Ja tuurlijk. Zorg ik tussendoor goed voor mezelf. Maar deze shit is er.

Zodra ik iets eet, wil ik het er bijna uit gooien. De misselijkheid wordt dan erger.

En toch โ€ฆ. Weerhoud deze conditie me niet om te knallen.

Ik pleur make-up op mโ€™n bek, ik ga รกรกn wanneer de schijnwerpers aangaan en sta mezelf toe rijkelijk in te storten zodra het doek is gevallen.

Of dit nu via Zoom gaat of live.

Al die tonnen omzet: ja! Heerlijk. Ik hou van geld. Absoluut.

Maar weet je. Mijn ultieme doel is om te lรฉven. Om mijn pad van het genieten van wat ik allemaal kan te omarmen.

Dat veel geld daarvan oa een mooi resultaat is, is heel tof. Dat is waarom ik sales zo heerlijk vind; het leert me van alles over mezelf en mijn onbegrensde mogelijkheden.

Mijn lichaam werkt misschien niet altijd mee. Maar heyโ€ฆ. I Was Here #beyonce

The juice is in the growth.
A M E N ๐Ÿ™๐Ÿฝ

Over de auteur

Lenny Suikerbuik

๐Ÿ‘ป Spirit readingen
โฃ๏ธOpleiding tot energetische behandelaar & channelaar
โœจTrainingen voor spirituele ontwikkeling
โ˜ฏ๏ธ Start jouw Spirit Journey

Nieuwste berichten

TRANCEMEDIUMSCHAP

< TerugInspiratie Trancemediumschap Ik denk dat niemand helemaal oordeelloos is. Ook ik niet.ย โ˜ฏ๏ธย Wanneer ben je nu een trancemedium?ย Ik moet eerlijk toegeven dat ik het lastig vind om er een vaststaande betekenis aan te geven.ย  Door de jaren heen heb ik mensen die...

ART OF FEMININE PRESENCE

< TerugInspiratie Art of feminine presence Door letterlijk je licht, je lichtbron, je vrouwen energie aan te zetten wordt je een magneet!Wanneer ik vrouwen vraag of zij weten wat hun vrouwelijk essentie is en wat het doet, krijg ik vaak een vragende en ook...

ACCESS BARS

< TerugInspiratie Acces bars wat betekent het voor jou als je de boel even de boel laat en je 15 hele minuten op een dag aan jezelf besteed om te ontladen en weer op te laden?ย โ˜ฏ๏ธย Ken je dat gevoel dat je soms overloopt van stress, spanningen, teveel op je bordje...

COACHING

< TerugInspiratie Coaching Weet wat je aan het doen bent, doe het met veel liefde en passie.Iemand begeleiden is iets heel anders dan iemand coachen. Ik wil het eigenlijk niet zeggen, omdat het al zo vaak geroepen is: 'iedereen kan zich tegenwoordig coach noemen'.ย ...

๐——๐—ฒ ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ ๐—น๐—ฒ๐—ธ๐—ธ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ ๐—น๐—ถ๐—ด๐˜ ๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ถ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป

< TerugInspiratie ย De grootste energie lekkage ligt elke dag in onze handen Kies je filters. Heb meer respect voor jezelf: gun jezelf echt contact buiten whatsapp om. ๐Ÿ“ฒ WhatsappEen top messenger tool om even iets praktisch te melden. Gezellige kletspraatjes te...

Pijn is pijn

< TerugInspiratie Pijn is pijn ๐’๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ ๐๐ข๐ž ๐ฌ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ ๐ฉ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐จ๐ž๐งHet gebeurt. De afgelopen maanden heb ik een ervaring van verraad, leugens, onrecht en zwartmakerij โ€˜mogenโ€™ ervaren. Ik deel dit vanuit rust. Vanuit bezinning en inzichten. Sisterhood is iets heel moois....

Zelf aan de slag met het ontwikkelen van jouw spirituele gaven

Online cursus

ย Channelen met spirituele gidsen

Live Cursus

De Pussy Power cirkels

Live cursus

Je spirituele Financiele blauwdruk

BINNENKORT!

Live cursus

De Ultieme Karmische Journey 5-daagse

BINNENKORT!