Jaarprogramma

Jij hebt het verlangen om een positieve impact te maken op het leven van een ander. Je vindt het belangrijk dat je daarin goed bij jezelf kunt blijven en dat je vanuit je eigen kracht anderen kunt dienen. Je bent geïnteresseerd in spiritualiteit en naar het werken met spirituele gidsen. Je hebt een grote behoefte om jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling rustig uit te kunnen werken.

Als jij je hierin herkent dan is het jaarprogramma voor jou. Je kunt instappen voor persoonlijke spirituele ontwikkeling of binnen het jaarprogramma de Spirit Guide Teacher opleiding doen.

Optioneel: Spiritual Guide-Teachers opleiding

Of je nu aan het jaarprogramma mee wil doen voor je persoonlijke spirituele ontwikkeling of dat je graag wil starten met de Spiritual Guide Teachers opleiding, boek graag een vrijblijvende intake gesprek (circa 30 minuten) zodat we kennis maken en kunnen kijken of een match made in Heaven zijn. 

VIP programma

Wil jij liever persoonlijk gecoacht worden? Dan is het VIP programma voor jou. Drie maanden lang werken wij samen om jou meer heel te laten worden. Help ik je je blokkades, angsten en patronen die jouw zielsmissie niet meer dienen te doorbreken. Je ontdekt wie jouw spirituele gidsen zijn zodat je met hen kan werken. En ik ga je helpen om naar je vrouwelijke essentie af te dalen, zodat jij in je baas kunt zijn over je eigen leven op een zachte, liefdevolle en krachtige manier.

Boek een gratis 30-min Discovery sessie om kennis te maken met mij!