Jaarprogramma 

Je bent geïnteresseerd in spiritualiteit en naar het werken met spirituele gidsen. Je hebt een grote behoefte om jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling rustig uit te kunnen werken. Je wil weten hoe je met meer zelfvertrouwen en vanuit jouw persoonlijke innerlijke en vrouwelijke kracht beter jouw droomleven kunt magnetiseren. Blokkades doorbreken is nu een must voor je: als er nu niet een shift plaatsvindt dan zit je over een jaar in dezelfde situaties. 

Als jij je hierin herkent dan is het jaarprogramma voor jou. Je kunt instappen voor persoonlijke spirituele ontwikkeling of binnen het jaarprogramma de Spirit Guide Teacher opleiding doen.

Of je nu aan het jaarprogramma mee wil doen voor je persoonlijke spirituele ontwikkeling of dat je graag wil starten met de Spiritual Guide Teachers opleiding, kies wat past bij jouw verlangens en jouw pad!

VIP programma

Wil jij liever persoonlijk gecoacht worden? Dan is het VIP programma voor jou. Ik begeleid je naar meer heel en happy worden met jezelf. Help ik je je blokkades, angsten en patronen die jouw zielsmissie niet meer dienen te doorbreken. Je ontdekt wie jouw spirituele gidsen zijn zodat je met hen kan werken. En ik ga je helpen om naar je vrouwelijke sensuele essentie af te dalen, zodat jij in je baas kunt zijn over je eigen leven op een zachte, liefdevolle en krachtige manier. Je kunt er voor kiezen om één maand, twee of drie maanden met mij te werken.