Jouw pad naar geluk!

Dit is jouw kans om te ontsnappen aan vastzittende patronen en blokkades. Met mijn 1-op-1 aanbod ontvang je persoonlijke begeleiding op maat, waarbij we samen diepgaande veranderingen aanbrengen.

Stap in de wereld van groei, ontdekking en empowerment. Boek nu jouw Groeiavontuur!

bekijk het aanbod

Spirituele gidsensessie

Maak kennis met jouw persoonlijke spirituele gidsen en leer wat hun functie is voor jou. We gaan naar de kern van het probleem, van jouw vraagstuk. We kijken naar vorig levens, karmische stukken, ziels contracten die nog een effect hebben op je business en je privéleven in het hier en nu.

Coaching

Te midden van de drukte van het dagelijks leven kan het voelen alsof je vastloopt. Ontdek de innerlijke vrijheid, stabiliteit en richting die je zoekt. Samen ontrafelen we jouw zielsmissie en laten we jouw talenten en gaven stralen.

Ontdek De Gratis Producten!

Heb je altijd al willen proeven van de wereld van zelfontdekking en spiritualiteit? Bij My Full Essence bieden we je nu de kans om dat te doen met ons GRATIS aanbod! Perfect voor iedereen die nieuwsgierig is naar hun spirituele gaven of op zoek is naar manieren om hun dromen en doelen te bereiken, zonder enige verplichtingen.

Instagram cursus:
Channelen met je spirituele gidsen

Ontdek het Channelen met je Spirituele Gidsen: een cursus die je op elk moment kunt starten. 

Leer veilig en verantwoord channelen, ontmoet je spirituele gidsen en ontvang antwoorden die je met je hoofd niet kunt bedenken. Geen speciale gaven nodig, want iedereen kan leren.

Schrijf je nu in en ontdek de kracht van praktische spiritualiteit!

Je hoeft niet alles zelf te dragen!

Hoi! Ik ben Lenny Ervina, jouw transformation coach! Samen gaan we op ontdekkingsreis om jouw spirituele gaven te onthullen en ze in te zetten om jouw dromen waar te maken.

Mijn zielsmissie? Zelfstandige ondernemers zoals jij helpen om een leven te creëren dat echt vervulling geeft.

Ik ben er voor iedereen die graag wat meer spiritualiteit in hun leven én business wil verwelkomen.

Dus, als jij als ondernemer verlangt naar meer plezier en minder gedoe in je werk, ben je hier aan het juiste adres! Laten we samen die FUN vinden en je business naar nieuwe hoogtes brengen.