Duik dieper in je spirituele reis

Als je serieuzer wilt worden in je zoektocht naar zelfontdekking, dan zijn onze opleidingen iets voor jou. We bieden diepgaande training en begeleiding om je te helpen je spirituele gaven te ontwikkelen en te begrijpen.

Je zult een gemeenschap van gelijkgestemde zielen ontmoeten en samen groeien.

Begin vandaag nog!

Of je nu een carrièreverandering wilt maken, je spirituele gaven wilt ontwikkelen, of gewoon meer vreugde in je leven wilt brengen, My Full Essence Opleidingen bieden de perfecte kans. Kies de opleiding die het beste bij je past en zet de eerste stap naar een opwindende toekomst vol mogelijkheden.

Spirit Guide Teachers Opleiding

Stap in de wereld van spirituele begeleiding en ontdek hoe je anderen kunt inspireren en leiden. Onze Spirit Guide Teachers Opleiding biedt een diepgaande verkenning van spirituele principes, meditatie, en hoe je contact kunt maken met je innerlijke wijsheid. Word de gids die anderen nodig hebben om hun levenspad te verlichten.

Access Bars Practitioner Opleiding

Wil je een transformerende techniek leren die stress en belemmeringen kan opruimen? De opleiding leert je hoe je met zachte aanraking de energiepunten op het hoofd activeert, waardoor je deuren opent naar meer helderheid, rust en creativiteit. Een eenvoudige, krachtige manier om anderen te ondersteunen op hun reis naar welzijn.

Cursussen

De cursussen zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een flexibele manier om hun spirituele reis te beginnen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen zijn ontworpen om je te begeleiden en je te helpen je spirituele gaven te ontdekken.  

Je hoeft niet alles zelf te dragen!

Hoi! Ik ben Lenny Ervina, jouw transformation coach! Samen gaan we op ontdekkingsreis om jouw spirituele gaven te onthullen en ze in te zetten om jouw dromen waar te maken.

Mijn zielsmissie? Zelfstandige ondernemers zoals jij helpen om een leven te creëren dat echt vervulling geeft.

Ik ben er voor iedereen die graag wat meer spiritualiteit in hun leven én business wil verwelkomen.

Dus, als jij als ondernemer verlangt naar meer plezier en minder gedoe in je werk, ben je hier aan het juiste adres! Laten we samen die FUN vinden en je business naar nieuwe hoogtes brengen.