Met jouw unieke spirituele gaven aan de slag

Wordt opgeleid om verantwoord spiritueel healing werk uit te voeren. Met het werk dat jij (straks) doet, ga jij impact maken op het leven van een ander. En … op jouw eigen leven!

Je gaat krachtige tools ontvangen om op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch te kunnen behandelen. Hoe mooi is het dat jij geld creëert met iets wat jij leuk vindt om te doen? Leven vanuit je zielsmissie staat centraal in deze opleiding.

Geplande startdatum: zaterdag 5 oktober.

De Spirit Guide Teachers Opleiding

Een mooie reis naar spiritueel ontwaken, heling en groei om anderen succesvol te helpen met jouw spirituele gaven.

Voor wie?

Deze opleiding is voor jou wanneer jij je eigen praktijk wil starten of je huidige praktijk wil uitbreiden met nieuwe diensten, vaardigheden en technieken. Ook als jij graag de verdieping voor jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling aan wil gaan is deze journey voor jou.

We maken een deep dive naar wat jou nog tegenhoudt om eigenaarschap te pakken over jouw talenten, capaciteiten en gaven en je gaat leren hoe je  ermee kunt werken. 

Thema’s zoals eigenwaarde, (zelf) vertrouwen, veiligheid, zichtbaar zijn, worden aangeraakt op een manier die jou gaan helpen de Spirit Guide Teacher te worden die jij wil zijn. Jij gaat straks shinen met al jouw onbegrensde mogelijkheden en gaven en je doet waar je dol op bent! 

En … jij gaat je 100% senang voelen met jezelf en je diensten promoten op een manier die bij jou past en jouw potentiële aanspreekt. 

Je word opgeleid tot

Energetische behandelaar

Als energetische behandelaar werk je vanuit de essentie van de cliënt en je eigen essentie. Je ontvangt krachtige energetische healing & transformatie technieken om big shifts mee te creëeren voor je cliënten.

Trancemedium

Je helpt je cliënten meer richting te geven voor hun zielspad. Je werkt samen met de spirituele wereld om accurate, veilige en verantwoorde spirituele gidsensessies te geven. Jij geeft vol zelfvertrouwen readingen en spirituele consulten op een praktische wijze.

Spiritueel Coach

Je leert mensen op een effectieve wijze coachen naar hun gewenste resultaten en doelen. En je focust je op het coachen afgestemd op de zielsmissie en de bron van je cliënt. Je werkt volledig op holistisch basis (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch, spiritueel).

Een dag in jouw praktijk

Een cliënt komt bij je voor een behandeling. Jij stemt af op de cliënt en je meet uit welke behandeling/methodiek hij/zij nodig heeft. Je pakt je Teachers Manual bij de hand, je zoekt de methodiek op die je uitgemeten hebt en je voert de behandeling uit. Je geeft een prachtige vrouwencirkel aan een mooie groep. Je kiest ervoor om een 1 dags-training te geven, of een serie sessies van 5 weken. Of je verzorgt een heerlijke retreat.

Iemand boekt een spirituele gidsensessie bij je. Dat kan je online en offline doen. Je geeft een gedegen reading en een stappenplan voor na de sessie. Je geeft GuaSha workshops waar mensen leren om met een eeuwenoude techniek uit China te detoxen en hun immuunsysteem te versterken. Moeder en dochter komen bij je voor een Access Bars behandeling voor meer rust, ruimte en ontspanning. Je sluit je dag af met dankbaarheid, want jij weet: jij hebt bijgedragen aan het welzijn en groei van een ander.

Leren verantwoord en veilig channelen

Jij gaat leren hoe je op een verantwoorde en veilige manier kunt channelen met de spirituele wereld. Je krijgt alles wat je nodig hebt om professionele spirituele gidsensessies/readingen te kunnen geven en hoe je jouw klanten kunt helpen concrete antwoorden te krijgen op hun vragen. Met deze methodiek maak jij spiritualiteit heel praktisch. Een kleine greep van wat jij gaat leren als trancemedium:

 • Leren channelen (spirituele gidsen, engelen, dieren, overleden dierbaren)
 • Spirituele gidsensessies geven
 • Huizen en ruimtes clearen
 • Entiteiten release, contracten, koorden doorbreken
 • Vorige levens duiden
 • Spirituele operaties uitvoeren 
  En meer!

Werken met ijzersterke methodieken

Je ontvangt een arsenaal aan coaching, healing, doorbraak en transformatie technieken & methodieken zodat jij kunt mixen & matchen tijdens een sessie met jouw cliënt. Zo kun jij afwisselen en volledig afgestemd op wat de cliënt nodig heeft om weer meer heel te worden en om diepgaande transformaties in gang te zetten. Zo wordt het voor jou ook nooit saai! Alles wat je leert kun je toepassen op individuele behandelingen en groepssessies. Uiteraard pas je alles ook op jezelf toe, zodat jij gezond kan blijven werken. Wil jij ook tools for life mee? Hit de gouden button voor een klikgesprek met mij! 

– Channelen/reading vaardigheden
– NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)
- Voetreflexzonemassage
- Innerlijk kind werk
- Regressietherapie

– Art of Feminine & Masculin Presence
– Access Bars
– Diverse spirituele healing, clearing-en channeling technieken (werken met aura, chakra's, visualisaties, meditaties o.a.)

– Energetisch (lichaams) werk
– Meet instrumenten zoals een pendel, biotensor (inbegrepen in de opleiding)
– GuaSha & essentiële oliën

Een opleiding gaat voor pure spirituele & persoonlijke ontwikkeling

Praktisch

 • Duur: 12 maanden 
 • Start: De geplande datum is zaterdag 5 oktober 2024
 • Lessen vinden plaats in Den Haag en via Zoom
 • Buddysysteem
 • WhatsApp support
 • Online academy
 • Templates, scripts voor behandelingen en het geven van workshops
 • Werkmaterialen zoals: een pendel, biosensor, GuaSha board en oliën
 • Meerdere certificaten
 • Examinering bestaande uit theorie, een live behandeling van 1 cliënt op de leslocatie in Den Haag & een spirituele gidsensessie online
 • Aantal studie uren per week (gemiddeld): 2 tot 3 uur (je kunt zelf beslissen of je er meer tijd aan wil besteden)
 • Een oefenweekend 

Jouw ‘presence’ maakt jou zichtbaar

Alles is energie. Jij gaat ontdekken hoe jouw presence impact kan maken op jouw klanten, je publiek, je fans.

– Je ontvangt effectieve public speaking strategieën om jezelf goed te positioneren en presenteren als Spirit Guide Teacher
– Je leert hoe je vanuit je essentie kunt bewegen op social media
– Ontdek hoe jij met jouw klanten kunt communiceren en verbinden online
– Instagram & Insta reels inzetten
– Het geven van Facebook lives
– Webinars: hoe geef je goeie webinars
– Ontdek hoe jij moeiteloos voor een groep kunt spreken en teachen
En nog veel meer!

Een zeer complete opleiding!

Hoi! Ik ben Lenny Ervina, jouw opleider! Samen gaan we op ontdekkingsreis om jouw spirituele gaven te onthullen en ze in te zetten om jouw dromen waar te maken.

Ben je bereid om te ontvangen? Je ontvangt niet alleen prachtige & krachtige tools en behandeltechnieken. Maar ook een heel oefenweekend op een rustige plek in Nederland. Werkmaterialen zoals manuals, draaiboeken, scripts, oliën, pendel, biotensor en meer! Ik begeleid je op het doorbreken van je blokkades en belemmerende overtuigingen, patronen en gedachten. 

Persoonlijke aandacht vind ik belangrijk! Daarom laat ik niet meer dan 10 mensen toe tot deze opleiding. Na het volgen van het webinar ontvang je een gratis klik gesprek met mij. Waarin we onderzoeken of wij de match made in heaven zijn voor jouw reis. 

Droom jij ervan om je eigen praktijk te starten en verlang jij ernaar een bijdrage te zijn in het leven van anderen? Dan is deze opleiding voor jou! Schrijf je in de voor de wachtlijst, en ontvang als eerste een melding van wanneer de live webinars zijn waar jij meer te weten zult komen over de opleiding, de investering en wat het voor jou privé-en zakelijke leven kan betekenen.