The Art of Feminine Presence

Ontwaak je innerlijke kracht

The Art of Feminine Presence Experience day

Data: 18 augustus, 19 oktober,
1 december.

Ervaar...

een verhoogde passie in je leven, vooral in je liefdesleven.​

Betreed...

elke ruimte vol zelfvertrouwen en met stralende energie.​

Krijg...

Toegang krijgen tot een onuitputtelijke bron van creatieve kracht.​

Feminine Presence

Op 7 januari draait alles om het vrouwelijke, en ik richt me speciaal op vrouwen. Tijdens deze dagen gaan we diepgaand energetisch lichaamswerk verkennen. Je zult niet alleen krachtige energetische oefeningen ervaren, maar ook helende meditaties ondergaan. De ervaring is werkelijk betoverend.

De eerste ronde van 2024 is al voorbij

Feminine & Masculine Presence

Het samenkomen van mannelijke en vrouwelijke energieën door energetisch lichaamswerk is iets waar ik al jaren getuige van mag zijn door mijn werk. Hoewel vrouwencirkels erg populair zijn, ben ik juist gefascineerd door zielencirkels, waar alle essenties - mannelijk, vrouwelijk en neutraal - volledig beleefd kunnen worden.

De eerste ronde van 2024 is al voorbij

Doe mee met The Art of Feminine Presence Experience Day.

Deze dag is bedoeld voor mensen die persoonlijke en spirituele groei nastreven, hun talenten willen ontplooien en een diepere connectie met hun vrouwelijke en mannelijke essentie zoeken. 

Ik help je om je kracht en aanwezigheid te vergroten, waardoor je moeiteloos authentiek, krachtig en magnetisch wordt. Sluit je aan bij ons en omarm je kracht!

1 mei is de volgende Experience Day!

Ervaar een verhoogde passie in het leven, meer zelfvertrouwen en een onuitputtelijke bron van creatieve kracht.

Als deelnemer van The Art of Feminine Presence Experience Day ontdek je een wereld van mogelijkheden.

Dit is een reis naar jouw ware zelf, naar het vinden van je innerlijke kracht en het omarmen van je volledige potentieel.

Durf jezelf opnieuw uit te vinden en te ontdekken wie je werkelijk bent? Samen zullen we stappen zetten op het pad van groei en zelfontdekking.

Ben je er klaar voor?

Vier jouw vrouwelijkheid

De investering

Dit is jouw kans om jezelf te versterken, verbinding te maken met je essentie en een inspirerende reis te beginnen. Schrijf je nu in en reserveer jouw plek!

Woensdag 1 mei

Van 10:00 tot 17:00 uur

EARLY BIRD

Individuele Inspiratie

225
175
Het early Bird aanbod geldt tot 1 april 2024 geen grap :))
  •  
EARLY BIRD

Verbonden Kracht (2p)

399
299
Het Early Bird aanbod geldt tot 1 april 2024 geen grap :))
  •  

Wat is inbegrepen in de prijs

Mijn Persoonlijke Reis

Mijn reis binnen The “Art of Feminine Presence” begon vol verwachtingen en onzekerheden, net zoals die van jou nu.

Gaandeweg onderging ik een diepgaande transformatie. Mijn zelfvertrouwen groeide, en ik ontdekte dat mijn vrouwelijkheid mijn grootste kracht was, zowel in mijn persoonlijke als zakelijke leven.

Mijn verkoopresultaten stegen, klanten werden aangetrokken door mijn magnetische aanwezigheid, en ik leerde sterke grenzen stellen om mijn energie te beschermen. Belemmerende gedachten verdwenen, en de liefde die ik zocht, begon in mijn eigen hart.

Deze reis verdiepte mijn band met mijn vrouwelijkheid en innerlijke kracht, maakte me meer aanwezig in het leven, en leerde me mijn talenten en gaven volledig te omarmen en te uiten.

Dit is wat “Art of Feminine Presence” voor mij betekende. Nu ben jij hier, klaar om je eigen verhaal te schrijven en je eigen kracht te ontdekken. Ga mee op deze reis en ontdek welke transformatie voor jou klaar staat.

Zij gingen jou voor

"Dankzij dit event heb ik meer sales en klanten gekregen. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, en ik ben gestopt met het laten leiden door belemmerende gedachten."
"Ik vond de liefde van mijn leven en voel me aantrekkelijker en sensueler."
"Mijn persoonlijke 'presence' is vergroot, wat een impact heeft gehad op mijn zakelijke prestaties."

The Art of Feminine & Presence Experience Day helpt je om je authentieke kracht en aanwezigheid te vergroten. Dit heeft een diepgaande impact op je persoonlijke en professionele leven, waardoor je moeiteloos authentiek, krachtig en magnetisch bent.

Schrijf je vandaag nog in voor dit beproefde evenement, gebaseerd op jarenlange studie en bewezen resultaten.

Join us and embrace your power!