WHISPERS FROM BEYOND

Laten we het hebben over een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen – het live event van Lenny Ervina “Whispers From Beyond, waar zij volop gaat channelen met haar spirituele gidsen om jouw vragen te beantwoorden. 

Stel je voor: een betoverende dag waarin Lenny Ervina, een ervaren trancemedium die met spirituele gidsen communiceert en werkt sinds zij 8 jaar is, verbinding maakt met de spirituele wereld om boodschappen door te geven van jouw persoonlijke gidsen. Dit is geen gewoon event; het is een reis naar diepere inzichten, begeleiding en misschien zelfs verrassende onthullingen.

Wanneer de live events plaatsvinden houden we nog even een mysterie. Meld je alvast aan voor de wachtlijst! Zodat jij als eerste alle ins-en outs ontvangt over wanneer het deze experience day LIVE gaat! 

In een intieme setting zal Lenny haar gave van het channelen voor jouw zielspad.

Lenny brengt boodschappen van liefde, wijsheid en leiding over vanuit hogere dimensies. Voor het publiek wordt het een unieke kans om directe communicatie met de spirituele wereld te ervaren en om antwoorden te krijgen op vragen die al lange tijd in hun hart en geest leven.

Het mooie van dit event is dat elke boodschap persoonlijk en relevant is voor de ontvanger. Of je nu op zoek bent naar inzichten over je levenspad, hulp bij het nemen van belangrijke beslissingen, of gewoon een bevestiging van de aanwezigheid van je spirituele gidsen, dit event biedt een waardevolle en transformerende ervaring.

Een event vol humor, luchtigheid, maar ook treffende boodschappen en een samenkomen van mooie mensen zoals jij.

Schrijf je in voor de wachtlijst en bereid je voor op een dag vol magie, inspiratie en spirituele connectie. Laat je verrassen door de liefdevolle begeleiding van je gidsen en stap in een wereld van diepe verbondenheid en inzicht tijdens het “Whispers From Beyond” event van Lenny Ervina. Wees erbij en laat je ziel raken door de wijsheid van het universum en jouw spirituele gidsen. 

Deze experienceday duurt ruimt 3 uur. Een reading ontvangen is geen garantie. Maar door de manier van interactie zal je er altijd iets uithalen voor jezelf. Ook kan Lenny Ervina ervoor kiezen – als het moment zo voelt – om een groepsoefening te doen, waar iedereen makkelijk aan kan deelnemen. 

Sta jij open voor meer spiritualiteit in je leven? Kom het ervaren op het Whispers From Beyond event.