JOIN

MY FULL ESSENCE COMMUNITY

Noodzaak of luxe?

Hoe hou jij jezelf op de been?

Wanneer je een internet/tv abonnement afsluit dan wordt dat gezien als een noodzaak. Want tja, ‘je moet toch bereikbaar zijn’. Als het gaat om een abonnement voor begeleiding van jouw algehele welzijn, dan wordt dat als een luxe beschouwd.

Maar jouw lichaam daar heb je er maar één van. Stress management, je emoties, je angsten beheersen: dat doen je meestal pas als je te ver over je eigen grenzen heen bent gegaan, niet naar je lichaam en intuitie hebt geluisterd.

Wanneer je aansluit op een membership van de My Full Essence community dan zeg je JA tegen Ultieme Zelfzorg, Zelf onderhoud emotioneel, mentaal, fysiek en … spiritueel! Mentaal & emotioneel bereikbaar zijn, hoe belangrijk is dat voor jou?

De noodzaak voelen om het rijk der gidsen te ontdekken

Dé community voor verbinding met je hoofd en hart & groei in spiritualiteit.

 • Iedere maand Online activiteiten van Lenny om je te helpen helen, groeien, transformeren in je privéleven en je business
 • De maandelijkse Facebook lives van Lenny zijn drukbezocht en erg interactief. Hier worden allerlei thema’s zoals spiritualiteit, angsten, emoties, entiteiten, sales, business, heling, en meer aangeraakt.
 • Regelmatige groeps Regressietherapie sessies & groeps Spirituele Gidsenreadingen van Lenny 
 • Elke maand het Soul Connect Café, gezellig (online) bij elkaar komen om van gedachten te wisselen over spiritualiteit, (leuke dingen van het) leven, lifestyle, positiviteit, celebrations van je successen, en meer!

BEN JIJ KLAAR VOOR

HIGH VIBES?

Verbinden

Ontdek hoe jij jezelf meer kunt verbinden met jezelf, jouw authentiek kracht/bron, je zielsmissie, jouw essentie, al je dromen en andere mooie zielen in deze community. En ook: jij ontvangt krachtige tools om meer zelfliefde, zelfzorg en zelfheling te creeren!

Spiritualiteit

Hoe fijn is het dat jij tools aangereikt krijgt waarmee jij jouw innerlijke, emotionele, mentale en fysieke pijn en disbalans kunt helen? Waarmee jij jouw spirituele ik meer mag ontdekken en vanuit die plek meer mag gaan leven!

Groeien

En de rups werd een vlinder. Doorbreek blokkades, verander en re-set negatieve gedachten & belemmerende patronen. Zo groei jij naar je gewenste resultaten en overwin je je grootste obstakels.

De tools

Je gaat werken met krachtige tools en technieken om je mentale & emotionele gezondheid te boosten zoals: 

 • NLP (neuro linguistisch programmering)
 • Art of Feminine & Masculine presence (versterken van je essentie)
 • Werken met spirituele gidsen, aartsengelen, spirituele dierenrijk
 • Quantum Healing Hypnose (contact met hogere zelf & regressie/vorige levensreis)
 • Sterke geleide meditaties
 • Krachtige magnetiseer technieken
 • Energetisch lichaamswerk 

Alles wat we doen heeft een positief effect op je privéleven en je business. Je leert hoe je overeind blijft temidden van welke storm dan ook. 

My Full Essence Soul Connect Café

Elke maand komen we samen in het Soul Connect Café. Heerlijk online borrelen! Mooie verhalen uitwisselen over wat je hebt meegemaakt op Spiritueel gebied. Alsof je bij mij in de huiskamer zit en wat er ter tafel komt is goed! Laat je uitnodigen door de spontaniteit van het moment. 

Misschien wil jij wel een tarotkaart trekken voor de groep. Of doen we samen een korte meditatie. Wordt er misschien gependeld. Of luisteren we samen naar een lied, of zingen we een lied :). Kletsen we met onze spirituele gidsen. Wil er iemand misschien een gedicht oplezen. Even bijtanken, opladen met een mooie groep. De rode draad van het SpirieWierie Café? Je omringen met positiviteit, zodat we samen onze frequenties kunnen verhogen. 

soulful-stock-jZNeodVNda0-unsplash

Hallo! Ik ben Lenny

Mijn naam is Lenny Suijkerbuijk en ik ben een trancemedium, energetische behandelaar en spiritueel coach, die mensen helpt om hun eigen spirituele gave te ontdekken en te ontwikkelen. Ik ben altijd gefascineerd geweest door de unieke gaven die mensen kunnen hebben.


Het kan moeilijk zijn om je eigen gave te ontdekken, maar het kan ook een van de meest verhelderende en levensveranderende ervaringen zijn die je ooit zult hebben. Ik wil jou helpen om je eigen spirituele pad te vinden.


Met deze quiz kun je ontdekken waar jouw sterke punten en zwakke punten liggen en welke richting je op zou kunnen gaan.