De gratis geleide meditaties

Vind rust, focus en concentratie…

DOWNLOAD DE MEDIATIES

Succes, geluk en overvloed is een inside job. Hoe jij meer aantrekt van wat jij wil wordt o.a. beïnvloed door je je verbinding met de spirituele wereld, en ook hoe jij verbonden bent met met je eigen vrouwelijke essentie.

Deze twee meditaties zijn een mooie start om je te helpen meer naar binnen te keren. Om in een volledig ontspannen staat te komen en je stevig te gronden zodat je met beide voetjes op de grond komt te staan. Het gaat je helpen om je beter af te stemmen op je innerlijke leiden en je vrouwelijke oerkracht. Zodat geld, geluk, overvloed, liefde beter voor je kan stromen. 

Download de Gratis Geleide Meditaties

Wat je kan verwachten van deze meditaties

CONTACT LEGGEN MET JE SPIRITUELE GIDS

Maak verbinding met je ziel en je spirituele gids. Deze geleide meditatie helpt je om contact te leggen met je gids en om antwoorden te channelen van je eigen gids over je spirituele financiële blauwdruk:

Welke stappen mag ik nemen om mijn financien gezonder te maken? Om mijn spirituele financiele blauwdruk sterker te maken?

Wie of wat is een energie lekkage of stoorzender voor mijn spirituele financiele blauwdruk?

Pauzeer de meditatie om de vraag die in de meditatie naar voren komt even te noteren en hardop te stellen. En om het antwoord van je gids te ontvangen.

VROUWELIJKE SENSUELE ESSENTIE MEDITATIE

Ontvangen is een kunst. Veel vrouwen vinden het lastig om te ontvangen en lachen het soms weg, gaan het uit de weg, of maken datgene wat ze ontvangen kleiner of zelfs onzichtbaar. De manieren waarop je als vrouw moeiteloos ontvangt ga je in deze meditatie doen met je yoni (sanskriet naam voor vagina), je hart en je verlangen.

Doe deze oefening bij voorkeur liggend.

Met deze meditatie kun je jouw droompartner, geld of iets/iemand anders magnetiseren. Je maakt een diepe connectie met je lichaam.

Onderschat de kracht van deze meditaties niet!

Neem echt de tijd om een paar minuten per dag te besteden aan jouw mentale, emotionele en spirituele welzijn. Wanneer jij mediteert verhoog je je energie en kalmeer je je lichaamssystemen. Je spirituele gidsen hebben zo ook meer ‘toegang’ tot je om jou boodschappen te sturen. Wil jij ook meer in verbinding zijn met je spirituele gidsen, je intuitie, je hogere zelf? Beluister deze meditaties dan elke voor minimaal 21 dagen lang. Je zult verrast worden over de manieren waarop boodschappen van je spirituele gidsen bij je binnen komen.

Hallo! Ik ben Lenny

Mijn naam is Lenny Suijkerbuijk en ik ben een trancemedium, energetische behandelaar en spiritueel coach, die mensen helpt om hun eigen spirituele gave te ontdekken en te ontwikkelen. Ik ben altijd gefascineerd geweest door de unieke gaven die mensen kunnen hebben.


Het kan moeilijk zijn om je eigen gave te ontdekken, maar het kan ook een van de meest verhelderende en levensveranderende ervaringen zijn die je ooit zult hebben. Ik wil jou helpen om je eigen spirituele pad te vinden.


Met deze quiz kun je ontdekken waar jouw sterke punten en zwakke punten liggen en welke richting je op zou kunnen gaan.