Ontmoet jouw spirituele gidsen

Krijg antwoord op je levensvragen en een stappenplan voor meer richting, helderheid en rust

Ontdek je zielsmissie met de Spirituele Gidsensessie

 • Leer jouw spirituele gidsen kennen.
 • Ontdek unieke inzichten in vragen van zakelijke en persoonlijke aard.
 • Krijg persoonlijke begeleiding en een stappenplan, specifiek voor jouw levenspad.
 • Va. 30 minuten lang, via Zoom

Nu va. €79,- (excl. btw)

De ervaring van andere vrouwelijke ondernemers

Contact met jouw spirituele gidsen

In de sessie gaan we contact maken met jouw persoonlijke spirituele gidsen. Je weet straks wie je gidsen zijn en wat hun functie is voor jou. Het is handig om te weten hoe ze heten en wat ze doen voor jou, omdat het dan gemakkelijker is om de verbinding te versterken. Zij helpen bij helingsprocessen en geven inzichten in vragen van zakelijke en persoonlijke aard. We gaan naar de kern van het probleem, van jouw vraagstuk. We kijken naar vorig levens, karmische stukken, ziels contracten die nog een effect hebben op je business en je privéleven in het hier en nu.

Je kunt meer over spirituele gidsen lezen in de Q&A op deze pagina.

Klaar om naar jouw gidsen te luisteren? Boek snel een sessie!

Concreet en praktisch

Soms heb je vragen die om wat voor reden maar niet beantwoord worden.
Sta je op een kruispunt in je leven en vind je het moeilijk om de juiste beslissingen te nemen. Lijk je maar steeds de verkeerde mensen of klanten aan te trekken. Waarom gebeurt dat? 

Tijdens deze gidsensessie stel jij drie vragen over je privéleven en/of je business. Ik channel de antwoorden van je eigen gidsen verbaal voor je door in een trancestaat te gaan. Dat betekent dat ik concrete antwoorden krijg van hen en deze hard op tegen je uitspreek. 

Diepe inzichten

Door het channelen krijg jij antwoorden op je vragen die dieper gaan. Je krijgt veel nuttige informatie over waarom je bepaalde dingen doet zoals je ze doet. En waarom bepaalde dingen nu voor je gebeuren (of niet gebeuren). Door je hier bewust van te worden kun je gezondere of betere keuzes maken. Ook wordt duidelijk wat jouw diepe zielsmissie in dit leven is. Waarom ben jij hier? 

Wil jij helderheid en antwoorden op vragen waar je al langere tijd mee aan het worstelen bent? Dan is een spirituele gidsensessie een bijzondere ervaring! Lees de ervaringen van andere ondernemers op deze pagina. 

Boek nu jouw spirituele gidsensessie

Krijg via Zoom toegang tot je spirituele gidsen en laat je leiden tot nieuwe inzichten en vervolgstappen. De gidsensessies lopen storm! Het kan zijn dat je iets langer dan gewenst moet wachten.

Maar het is het waard!

30 min
Gidsensessie

€79
 • Zoom opname bij te boeken voor 15,-

60 min
Gidsensessie

€125
 • Zoom opname bij te boeken voor 15,-

90 - 120 min
Gidsensessie

€237
 • Incl zoom recording, nazorg meditatie & oefening en een 3 stappenplan.
POPULAIR

Ontdek je zielsmissie

Spirituele gidsen zijn wezens van liefde en licht. Het zijn wezens die ofwel ook een leven (of meerdere) hebben geleid op aarde. Of het zijn wezens die nog nooit geincarneerd zijn en dus uit de hogere sferen komen van licht, liefde en compassie.

Krijg inzicht in:

Privéleven

Doorbreek onzekerheid over je eigen kunnen, vaardigheden, het pad dat je nu bewandelt, of andere elementen in je persoonlijke leven.

Business

Vanuit je zielsmissie je business runnen maakt dat je de juiste keuzes maakt. Wat of wie zit er voor jou in de weg om succesvol te kunnen zijn?

Liefdesleven

Connect met je vrouwelijke energieën en trek je ideale liefdespartner aan, herken toxische relaties en doorbreek andere liefdes-blokkades.

Top 5 lijst Wat je eruit gaat halen:

 • Diepe inzichten die ervoor zorgen dat jij bewustere en vaak gezondere keuzes gaat maken, omdat je diep verbonden bent met je zielsconnectie. Alles wat je niet dient daar blijf je hoogstwaarschijnlijk van weg
 • Je gaat beter grenzen aangeven en meer voor jezelf kiezen
 • Ondernemers geven terug dat ze heel blij zijn dat ze weten wat hun zielsmissie nu echt is. Soms is het een bevestiging van wat ze al voelden, maar niet konden vertalen in concrete acties. Na een sessie zijn ze meer in staat gerichtere acties te nemen
 • Meer rust, acceptatie, helderheid, richting
 • Je weet wat er prioriteit heeft en je kan de volgende stappen zetten (dus meer focus)

FAQ

Veelgestelde vragen

Doe niets waar je geen kennis van hebt. Laat het aan een professional over. Wil je leren hoe je met gidsen kunt communiceren? Dat is niet iets wat je tijdens deze sessie gaat leren. Lenny heeft daar apart trainings trajecten voor. Vraag naar meer informatie via: lenny@myfullessence.com 

Je kunt vragen stellen over je privéleven, je liefdesleven, over je business en je gezondheid. Maar! Alles met mate. Wij (mijn gidsen en ik) geven hier suggesties over welke vragen je beter niet kunt stellen. Je blijft zelf verantwoordelijk voor je keuzes. Zo zijn er specifieke vragen die je beter niet kunt stellen zoals vragen over leven en dood.

Wanneer het over je relatie gaat, kan je bijvoorbeeld liever niet vragen of je partner vreemd gaat. Over je gezondheid kun je vragen stellen, maar meer in de richting over wat je zelf kunt doen om je gezondheid te bevorderen. Je kan bijvoorbeeld beter niet vragen of je dood gaat aan een bepaalde ziekte of aandoening die je hebt.

Vragen over andere personen kun je ook beter niet stellen: je breekt dan in in het energetische huis van de ander. Waarschijnlijk zal je niet makkelijk binnen komen als de ander geen toestemming heeft gegeven. Wil je een vraag voor je eigen kind stellen? Onder de 12 jaar is het mogelijk dat je namens je kind een vraag stelt. Vanaf 12 jaar heb je de toestemming van je kind nodig.

Als je deze vragen wel stelt realiseer je dan dat je alles op eigen risico doet en dat de gidsen nimmer verantwoordelijk zijn voor de antwoorden of de uitkomsten. Gidsen zijn licht wezens en zij zullen alles doen om je te helpen vanuit liefde, integriteit en compassie. Wanneer je hen wil inzetten voor je eigen gewin of met de energie van manipulatie en egoïsme, zullen ze je niet willen dienen zoals jij dat wil. Zij zoeken altijd naar het hoogste pad voor jou. Ook als dat betekent dat je af en toe even flink op je bek moet gaan om een les te leren.

Nee, ook van ondernemers krijg ik vaak de vraag over hun liefdesleven of over hun thuis situatie. Naast hun vragen voor de business. Vaak blijkt dat hun liefdesleven een verbinding heeft naar hun business (of andersom). Dus die twee lijken losstaand, maar dat is het niet altijd.
Idem dito voor het huis/de werkplek. De gidsen geven onderweg aan of er iets in het huis/de werkplek mag veranderen, omdat het een negatief effect heeft op de business (stagnerende energie, entiteiten die er niet horen, huizen die op oude begraafplaatsen staan, etc etc).

Boek online een sessie in via de link en ontvang een e-mail bevestiging. 

Kom op tijd en zorg ervoor dat je via je computer of je Ipad de sessie bijwoont. Absoluut niet via je telefoon. Zet je telefoon uit. Zet alle messengers uit.

Zorg ervoor dat je Ipad aan de oplader zit. Heb water bij de hand, een notebook en een pen en misschien wil je een lekker warm dekentje en essentiële oliën bij je hebben. Zorg ervoor dat je 2 uur lang in een ruimte kunt zijn waar je niet gestoord wordt.

Neem deze sessie serieus en laat anderen weten dat ze de ruimte niet binnen kunnen komen. Plan na deze sessie niet teveel afspraken in. Pak de tijd om bij te komen.

Gidsen zijn geen heer en meester over jouw keuzes. Hun intentie is nooit om jou te dwingen tot antwoorden of acties. Zij geven suggesties, adviezen over de vragen die je stelt. En geven een potentiele uitkomst als je ervoor kiest de weg te bewandelen die zij aangeven als OPTIE.

Zij kunnen de potentie van jouw pad zien en laten zien, maar ze zullen geen toekomsten voorspellen.

Jouw eigen wil blijft altijd intact en je bent ten alle tijden verantwoordelijk voor jouw pad en de keuzes die je maakt. Je kan dus niet na de sessie zeggen: ‘ja maar de gidsen zeiden dit dus dan doe ik wat zij zeggen’.

Ik volg de raad van mijn gidsen vaak op, en soms doe ik een uitstapje om te kijken waar dat pad me heen leidt.

Lenny geeft al jaren spirituele gidsensessies. Een gidsensessie duurt 90-120 minuten en het vindt plaats via Zoom. Je mag drie vragen stellen en de antwoorden van jouw gidsen zal Lenny dan channelen.

Het is heel persoonlijk. Vaak krijg je antwoorden van de gidsen van de behandelaar. In deze gidsensessie krijg je ook de namen van je eigen gidsen en hun specialismen voor jou.

Je maakt kennis met je eigen gidsen zodat je na de sessie je relatie met hen kunt uitwerken. Je kunt informatie ontvangen die Lenny niet kan weten. Zelfs als het te vinden is op internet dan nog weet ze iets te vinden wat ze echt niet kan weten (als dit zich aan mag dienen).

De gidsensessie kan je naar de kern van het probleem, van de hulpvraag leiden. Vorig levens, karmische stukken, ziels contracten die nog een effect hebben op je business/prive leven in het hier en nu kunnen aan bod komen. 

Je krijgt een suggestie van de gidsen over hoe je het probleem kunt doorbreken: welke stappen je mag nemen na de sessie zodat je beslissingen neemt vanuit ‘dien ik mijn zielsmissie’ en ‘dien ik het hoger plan van de mensheid’.

Je krijgt zo antwoorden op je vragen, omdat gidsen toegang hebben tot informatie waar wij vaak niet bij kunnen.

Je ontvangt tips over hoe je met je gidsen kunt communiceren na de sessie. Je hebt de optie om een ‘nazorg’ pakket mee te bestellen bij het boeken van je sessie. Het nazorgpakket bestaat uit de video en audio opname van de Zoom sessie. Een reinigings-en zuiverings oefening. En je ontvangt een geleidemeditatie om je te begeleiden naar de hogere sferen om contact te kunnen leggen met je gids.

Als je een ernstige vorm van depressie, psychosomatische klachten hebt of in een zware burn out zit. 

Binnen 14 dagen na betaling heb je het recht om de sessie kosteloos te annuleren en wordt het volledige bedrag (minus de gemaakte transactiekosten) binnen 2 weken na je annulering terug gestort. Wanneer de sessie plaats heeft gevonden binnen deze 14 dagen kun je onder geen enkele beding je geld terug krijgen. Ook niet als je niet blij bent met de uitkomst van de sessie. Immers, ik heb de dienst dan geleverd. 

Noch Lenny, noch medewerkers van My Full Essence zijn verantwoordelijk en aansprakelijk voor de uitkomst van de gidsensessie en voor ziektegevallen & ongevallen na de sessie. Jij bent altijd verantwoordelijk van hoe jij de uitkomst van de sessie interpreteert en in de praktijk brengt.