De 5-weekse Pussy Power cirkels

 • 5 dagen, 5 weken gelift worden
 • Voel je krachtig en vrouwelijk!
 • Grip op je emoties en je grenzen 
 • Sterk verbonden zijn met je intuïtie
 • Krachtig in je privéleven en in je business

Waarom jij energie lekt...

Jouw dromen en doelen bereiken gaat vaak gepaard met mannelijke energie: actie en agressie. We hebben allemaal een mooie mix van vrouwelijke en mannelijke energie nodig. Als je je niet bewust bent van je vrouwelijke essentie, en jij als vrouw overwegend werkt met mannelijke energie, dan gaat dat ten koste van jouw vrouwelijke energiebron: je lekt dan energie met als gevolg bijvoorbeeld een burn-out, uitputting, je diep ongelukkig of misschien zelfs depressief voelen.

Hoe kan dit beter? Wil jij je krachtiger en sterker voelen? Wil jij emotioneel meer fit zijn?

Dit is voor jou als je...

Je je overprikkelt, gestresst, (over) emotioneel voelt. Je zit er even helemaal doorheen en je bent klaar met geven en geven. Je bent moe, uitgeput, zit tegen een burn out of een depressie aan. Er komt even niks meer uit je handen. Je voelt je leeg (gezogen), je bevind jezelf in een toxische omgeving, en je weet even niet meer hoe je jezelf nu weer kunt opladen en herpakken. Jij wil meer rust, kalmte, vrede, balans, en je wil meer energie. Dit is voor jou als jij jezelf constant wegcijfert, je grenzen niet goed aan kunt geven en gewoon behoefte hebt aan tijd met jezelf.

Praktisch

Volg 5 Live sessies van ruim 2 uur in Den Haag

5 Weken Durend Traject

Deze sessies worden gedurende 5 opeenvolgende weken gehouden, waardoor je een gestructureerd en diepgaand leerproces doorloopt.

Diepgaand Innerlijk en Energetisch Lichaamswerk

Tijdens de sessies ligt de focus op diep innerlijk en energetisch lichaamswerk, waarbij je jezelf op een dieper niveau verkent.

Wekelijkse Thematische Verdieping

Elke week staat in het teken van een ander thema, en hierbij wordt energetisch lichaamswerk toegepast om je te helpen een sterke verbinding te maken met je vrouwelijke oerkracht en seksuele energie.

Je Pussy Power activeren

 • Activeer je vrouwelijke seksuele energie
 • Voel je weer goed en heerlijk over jezelf!
 • Krijg meer zelfvertrouwen
 • Ervaar de kalmte, rust, innerlijke vrede en krachtige gronding
 • Ontvang krachtige oefeningen die je elke dag kan doen

Neem gratis 1 vriendin mee!

Wanneer jij je ticket boekt, mag jij gratis 1 vriendin meenemen. Hoe gaaf is dat dat je dit samen kunt doen met een vriendin, je moeder, je zus, je bestie? Versterk jullie relatie door samen aan de Pussy Power cirkels deel te nemen.

Geef je lichaam en geest wat het verdient

De investering

De Pussy Power Circles versterkt je mentale en emotionele veerkracht, brengt innerlijk geluk, vergroot (zelf)vertrouwen en grenzen stellen. Het resultaat? Een gevoel van kracht, sensualiteit en aantrekkelijkheid. Je zult je bovendien positief gezien en gehoord voelen in interacties met anderen. Een holistische benadering voor persoonlijke groei.

Individuele Inspiratie

TBA Prijs wordt snel bekend gemaakt
 •  
MEEST POPULAIR

Verbonden Kracht

TBA Prijs wordt snel bekend gemaakt
 •  

Je hoeft niet alles zelf te dragen!

Hoi! Ik ben Lenny Ervina, jouw transformation coach! Samen gaan we op ontdekkingsreis om jouw spirituele gaven te onthullen en ze in te zetten om jouw dromen waar te maken.

Mijn zielsmissie? Zelfstandige ondernemers zoals jij helpen om een leven te creëren dat echt vervulling geeft.

Ik ben er voor iedereen die graag wat meer spiritualiteit in hun leven én business wil verwelkomen.

Dus, als jij als ondernemer verlangt naar meer plezier en minder gedoe in je werk, ben je hier aan het juiste adres! Laten we samen die FUN vinden en je business naar nieuwe hoogtes brengen.

Laat de ervaringen deze vrouwen voor zich spreken

Voor jezelf kiezen is niet egoïstisch. Jouw welzijn is geen kostenpost. Jij bent prioriteit!