❌ Niet in groepsverband en 1 dag verzenden van frequentie(s).

EENMALIGE ABONNEMENTEN

30 DAGEN GELDIG

1x per maand

Ontvang op de 1e of de 15e van de maand 1 van de 3 frequenties (Kies uit: de 'Shake Your Money Maker", "Tranquilo dushi" OF de "Boom Shakalaka Boom Boom Dinges" frequentie). Deze wordt 2x op de door jou geselecteerde dag verstuurd.

2x per maand

Ontvang op de 1e en de 15e dag van de maand 2 van de 3 frequenties (Keuze uit: de 'Shake Your Money Maker", "Tranquilo dushi" OF de "Boom Shakalaka Boom Boom Dinges" frequentie). Deze wordt 2x op de door jou geselecteerde dagen verstuurd.

DIT KAN OOK!

jessica-mangano-aJ2A7SRp8Js-unsplash

Een abonnement
op de 5-daagse frequentie challenge

Wil je regelmatig deelnemen aan de maandelijkse Frequency 5-daagse en krachtige frequenties binnen specifieke thema’s ontvangen om je energieker te voelen? Het is als een maandelijkse energie-APK voor jezelf! Op de 1e en 15e van elke maand worden de frequenties uitgezonden. Je hebt de flexibiliteit om deel te nemen aan één of beide Frequency 5-daagses per maand.

Gedurende deze 5-daagse ontvang je:

  • Frequenties gedurende 5 dagen vanaf de startdatum.
  • Frequenties: twee keer per dag, twee uur lang.
  • Dagelijkse check-ins via de Facebook-community, waar ik mijn ervaringen deel en je ruimte hebt om je dagelijkse ervaringen te delen onder de specifieke challenge post.