Datum: TBA

De ultieme
geld manifestatie training

WAT GAAN WE DOEN?

 • 7 Dagen online training met persoonlijke begeleiding via Zoom
 • Je leert je focus en concentratie te versterken
 • Maak korte metten met overlevingsdrang, je angsten, blokkades en overtuiging op geld
 • Ontdek wat je spirituele financiële blauwdruk is en hoe je deze kunt resetten
 • Inzetten van de More Money Attitude en leer wat de geheimen van een Millionaire Mindset zijn
 • Ontdek hoe je kunt magnetiseren waar jij meer van wilt
 • Maak verbinding met je spirituele gidsen en om hen te channelen om antwoorden te verkrijgen over je blokkades op geld

Waarom deze training

Als je dit nu leest dan is dat geen toeval. Ik weet hoe je je voelt als je vast zit! Ik weet hoe het is om op te groeien met de overtuigingen dat je geen knip voor de neus waard bent. Hoe het is om te twijfelen aan jezelf. En om niet in actie te komen omdat je bang bent om te falen. Omdat je bang bent over wat anderen van je zullen denken. En ja, die stemmen uit het verleden, ik weet hoe het is als je je nog door deze stemmen laat leiden. 

Ik kan je geen gouden bergen beloven. Sterker nog, ik vertel je dat je ook gewoon moet werken aan jezelf (minst sexy gedeelte van het leven, I know). Ik weet ook hoe het is om vanuit tekorten en standje overleven te handelen. De enorme stress die daarbij komt kijken is killing!

Gelukkig weet ik ook hoe je er daar boven uit kunt stijgen. Daarom heb ik deze training gemaakt: ik wil jou graag helpen om uit de energie van tekorten te stappen. En je volle potentie aan te boren, zodat jij kan zijn, doen, hebben wie/wat je wil. 

Je geld blokkades de baas!

Als ik je vertel dat ik een succesvolle business heb opgezet en binnen 6 maanden 70K heb neergezet, nadat ik twee hersenbloedingen én kankercellen in mijn baarmoeder heb overleefd, wat denk je dan? Als jij weet dat ik als ex-alleenstaande moeder met een torenhoge schuld overeind gekrabbeld ben en nu een succesvolle praktijk heb met klanten van over de hele wereld… Wat denk je dan?

Denk je dan dat ik je zou kunnen helpen om je blokkades op geld te doorbreken?

Ik was er klaar mee om elke maand steeds ‘de eindjes aan elkaar te moeten knopen’. Om afhankelijk te zijn van anderen. Ik was zó klaar met angsten en stress rondom geld. Ben jij dat ook zat? Laat mijn verhaal in deze video je inspireren en uitnodigen om actie te ondernemen. Actie in de taxi!

De sleutel naar meer geld is…

Innerlijk werk! Zonder spiriewierie werk is er geen uiterlijke vorm. Als jij het gevoel hebt dat succes, geluk en geld uitblijft, dan is de kans groot dat je innerlijk werk te doen hebt. Je blokkades op succes, geluk, geld komen ergens vandaan.

In deze training gaan we op zoek naar de oorzaak van je blokkades in je mentale, emotionele en spirituele belevingswereld. Je ontvangt antwoorden over waarom het nog niet stroomt zoals je graag wilt. Als je dát weet, dan kun je aan de slag met het transformeren van wat er nodig is om wat je wilt te manifesteren.

Zo binnen, zo buiten. Jouw financiële werkelijkheid is een weerspiegeling van hoe jij met jezelf omgaat. Dat is waarom je in deze training naar binnen keert, zodat jij baas kunt zijn over jouw financiële toekomst!

Laat de energie van geld voor je werken!

Manifesteren is het aantrekken van wat je wil en daarvoor gebruiken we krachtige technieken. Je gaat ontdekken wat je nu écht wil. Hoe jij meer geld, meer omzet, meer vrijheid aan kunt trekken. Ook hoe je succes meer kunt toelaten. Je leert hoe je weg kunt blijven van energieën zoals overlevingsdrang, FOMO (fear of missing out), tekorten en angsten & taboes op het thema geld.

Je krijgt technieken aangereikt om je meer te ontspannen, te focussen en concentreren. Om je af te stemmen op de juiste energie van geld en je de juiste More Money attitude aan te nemen. . Je krijgt de unieke kans om te leren hoe je echt contact maakt met je spirituele gidsen die antwoorden voor je kunnen ontfutselen die je zelf niet kan bedenken over je blokkades op geld, overvloed en succes.

Wat IS het nu dat jou nog tegenhoudt? Hoe komt het dat je steeds vastloopt? Waar komt je geld blokkade vandaan? We gaan een deep dive maken naar de oorzaak, zowel psychologisch als spiritueel. Ben jij er klaar voor om te ontvangen?

Je Spirituele Financiële Blauwdruk

Iedereen heeft een innerlijke financiële ‘thermometer’. In deze training ontdek je waar jouw thermometer op gericht is: is het gericht op tekorten, woede, verdriet, angsten? Je leert hoe je je frequenties kunt verhogen, zodat jij in een mega positieve staat terecht komt. Je spirituele financiële blauwdruk vertelt je waarom je met geld omgaat zoals je nu doet en waarom dat een probleem is voor je. Je leert je thermometer te resetten zodat je andere en gezondere keuzes kunt maken. Je krijgt inzichten in hoe millionairs denken en handelen en hoe je dit kunt modelleren om je financiële thermometer goed af te stellen.

Praktisch

 • Waar: online via Zoom
 • Start: TBA
 • Einde: TBA
 • Tijd online sessie elke dag: TBA
 • Replays zijn beschikbaar
 • Je ontvangt werkboeken en audio’s
 • Toegang tot de online academy

Klaar met gedoe!
Tijd om in actie te komen en geld jouw kant op te laten rollen.
Eerst geloven, dan zien.
Let’s do it!