RETOURNEREN & ANNULERINGSBELEID

Laatst bijgewerkt op 15 november 2023

 

Dank voor het kiezen van onze producten, workshops, opleidingen, coachingstrajecten, en online programma’s. We streven ernaar om je de best mogelijke ervaring te bieden. Hieronder vind je ons Terugbetaling- en Retourneringsbeleid, waarin we transparant zijn over onze voorwaarden.

 

ONLINE PRODUCTEN (BETAALD EN GRATIS)

 

Terugbetaling:

  1. Betaalde Producten: Een volledige terugbetaling is mogelijk binnen 14 dagen na de aankoopdatum. Neem contact met ons op via support@myfullessence.com om een terugbetaling aan te vragen.
  2. Gratis Producten: Gratis producten zijn niet onderhevig aan terugbetaling.

 

Retournering:

Digitale producten kunnen niet worden geretourneerd of geruild. Bij technische problemen met de levering, neem contact met ons op via support@myfullessence.com.

 

WORKSHOPS, OPLEIDINGEN, EN COACHINGSTRAJECTEN

 

Terugbetaling:

  1. Annulering door deelnemer: Volledige terugbetaling is mogelijk tot 48 uur voor aanvang van de workshop, opleiding of coachingstraject. Na deze periode is terugbetaling niet meer mogelijk.
  2. Annulering door ons: In het geval van annulering door ons, wordt een volledige terugbetaling aangeboden. Eventuele reeds gemaakte kosten voor reizen, accommodatie, etc. worden niet vergoed.

 

Retournering:

Workshop-, opleidings-, en coachingdeelnames zijn niet onderhevig aan retournering.

 

ONLINE PROGRAMMA’S

 

Terugbetaling:

  1. Binnen 60 dagen: Een volledige terugbetaling is mogelijk binnen 60 dagen na inschrijving, mits alle vereiste werkzaamheden zijn voldaan. Na deze periode is terugbetaling niet meer mogelijk.
  2. Digitale Aard: Vanwege de digitale aard van het programma worden alle terugbetalingen na 60 dagen geweigerd.

 

Vereiste Werkzaamheden:

Om in aanmerking te komen voor terugbetaling, dien je aan te tonen dat je het programma volledig hebt doorlopen. Vereiste werkzaamheden omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

– Ingevulde worksheets.

– Actieve deelname in de besloten gemeenschap.

– Bewijs van implementatie van geleerde strategieën.

 

OVERIGE DIGITALE PRODUCTEN

 

Terugbetaling:

Overige digitale producten, zoals maar niet beperkt tot printables, zijn niet onderhevig aan terugbetaling.

 

Digitaal Leesproduct:

Dit betreft een digitaal leesproduct. Na betaling zie je af van jouw herroepingsrecht en stem je in met directe levering. Het product kan niet worden geruild of geannuleerd.

 

Coaching (één op één, groepscoaching, mastermind):

Bij annulering binnen 48 uur voor de sessie/dag wordt 100% van de afgesproken fee in rekening gebracht.

 

Tussentijdse Opdrachten op Maat:

Binnen drie dagen openen en binnen twee weken voltooien. Anders wordt het uurtarief voor voorbereidingswerk (99 euro exclusief btw) in rekening gebracht.

 

Annuleren van Tussentijdse Opdrachten op Maat (tegen betaling):

Annuleren moet 48 uur voor levering van de opdracht gebeuren, anders wordt 100% van de afgesproken fee in rekening gebracht.

 

Alle afspraken dienen te worden afgezegd per e-mail via support@myfullessence.com. We behouden het recht voor om dit beleid op elk moment te wijzigen. We raden je aan dit beleid regelmatig te controleren voor eventuele updates.