ART OF FEMININE PRESENCE

Door letterlijk je licht, je lichtbron, je vrouwen energie aan te zetten wordt je een magneet!

Wanneer ik vrouwen vraag of zij weten wat hun vrouwelijk essentie is en wat het doet, krijg ik vaak een vragende en ook nieuwsgierige blik. 
Geloof jij dat (bijna) alles energie is, en energie alles is? 

Hoe kan het dat wanneer een vrouw binnenkomt in een ruimte dat zij alle aandacht trekt: ze valt op! Misschien is ze helemaal niet uitgedost met glitter & glamour. Maar er is iets aan haar wat jouw aandacht meteen trekt. 

En ook: een vrouw die binnenkomt die jou helemaal niet opvalt. Als ik je zou vragen of je die vrouw had gezien, dan zou je hebben geantwoord: geen idee! Waarom wordt de ene vrouw wel opgemerkt en de andere niet. 

Het antwoord: energie. Staat je energie/je vrouwelijke essentie AAN of is ze slapend? 

Door letterlijk je licht, je lichtbron, je vrouwen energie aan te zetten wordt je een magneet! Je wordt op een positieve manier gezien en gehoord. Mensen zijn graag bij je, dingen gaan je moeitelozer af, en je geniet volop van het leven, van je seksualiteit, je relaties. 

Waar zit je vrouwelijke essentie in je lichaam? 
Het zit 3cm onder je navel, je baarmoederruimte. Of ook wel: je Dantièn. Wat nu als je geen baarmoeder meer hebt? Dan nog kun je de energie daar activeren. 

De Art of Feminine Presence technieken en meditaties zijn ongelofelijk helend voor trauma’s, angsten. Ze versterken je gevoel van vrouwelijk en krachtig zijn. Wanneer jij moeilijk grenzen aan kunt geven, dan zijn deze oefeningen zo effectief, dat jij vanuit zachtheid kunt aangeven waar jij wel of geen behoefte aan hebt. 

Je voelt je aantrekkelijker, sexier, en gewoonweg héérlijk met en over jezelf. Sisterhood wordt hier belichaamd, omdat je in vrouwencirkels (mijn befaamde Art of Feminine Presence) je met andere vrouwen kunt werken om meer vertrouwen te creëeren en ware women empowerment kunt neerzetten. 

Jouw vrouwelijke seksuele energie wordt aangewakkerd, waardoor jij een enorme inner power BENT en uitstraalt. Je krijgt zoveel meer (positieve) fysieke energie! 

Wanneer jij werkt met Art of Feminine Presence oefeningen (energetisch lichaamswerk voor de vrouw), dan kun je bijvoorbeeld burn-outs of depressies voorkomen, of er zelfs uit klimmen. 

En het zorgt ervoor dat jij de vrouw bent die opvalt wanneer je een ruimte binnen stapt. Hoe zou dat zijn voor jou, als je echt gezien en gehoord wordt op een positieve manier? 

Plaats hier je comment

Over lenny

Ontwerp zonder titel

Hoi! Ik ben Lenny Ervina, jouw transformation coach! Samen gaan we op ontdekkingsreis om jouw spirituele gaven te onthullen en ze in te zetten om jouw dromen waar te maken.

Mijn zielsmissie? Zelfstandige ondernemers zoals jij helpen om een leven te creëren dat echt vervulling geeft.

Ik ben er voor iedereen die graag wat meer spiritualiteit in hun leven én business wil verwelkomen.

Dus, als jij als ondernemer verlangt naar meer plezier en minder gedoe in je werk, ben je hier aan het juiste adres! Laten we samen die FUN vinden en je business naar nieuwe hoogtes brengen.

DEZE WIL JE NIET MISSEN!

Vergeet niet deze berichten te lezen…