ACCESS BARS

Wat betekent het voor jou als je de boel even de boel laat en je 15 hele minuten op een dag aan jezelf besteed om te ontladen en weer op te laden? 

☯️ Ken je dat gevoel dat je soms overloopt van stress, spanningen, teveel op je bordje hebben? 

Dat gebeurt iedereen wel eens. Maar wat als dit aanhoudend is? Dat je dusdanig overloopt van de overprikkeling, dat zelfs het ‘kleinste’ ding dat om je heen gebeurd, al teveel is? 

Misschien twijfel je dan wel aan jezelf, of zakt je zelfvertrouwen weg. De emoties ‘overkomen’ je, en je lijkt er geen grip meer op te hebben. 

Hoe fijn is het dan dat je tools in handen hebt die jou snel verlichting, meer ruimte, rust, en kalmte kunnen geven? 

Ik hoor vaak; ja maar daar heb ik geen tijd voor. Is dat echt zo? Hoe kan het beter dan dit? Hoe kun je vrij máken? 

Soms heeft je brein een hele legitieme reden om geen tijd te maken: want wat betekent het voor jou als je de boel even de boel laat en je 15 hele minuten op een dag aan jezelf besteed om te ontladen en weer op te laden? 

Betekent het misschien dat je dan weer even bij jezelf, bij je gevoelens, je emoties komt? 

In de praktijk komen weerstanden soms omhoog om ‘even’ naar binnen te keren. Naar binnen keren is voor je brein soms een teken van ‘gevaar’. Het betekent namelijk dat je ‘moet’ voelen in plaats van dingen over analyseren. 

Hoe succesvoller jij wordt, hoe drukker je het krijgt in het leven, hoe meer je uitgenodigd zal worden om nog liever te zijn voor jezelf, voor je lichaam. En dat kan heel mooi met Access Bars. 

Als Access Bars practitioner zie ik resultaten bij mijn klanten die snel werken, effectief zijn en eenvoudig toe te passen zijn. Ik gebruik Access Bars bijna op dagelijkse basis als zelf onderhoud tool. Access Bars is helend, helpend en werkt op basis van 32 punten in en op je hoofd, die met lichte aanrakingen geactiveerd wordt. 

Waardoor de energie in jouw lichaam meer vrijgemaakt kunnen worden, beperkende overtuigingen geëlimineerd kunnen worden, en jij het gevoel kunt krijgen dat jij weer meer ruimte krijgt, de paniek of de stress kan zakken binnen enkele minuten, en de energie in jouw lichaam weer lekker gaat stromen. 

Wat ik zo bijzonder vind is dat door Access Bars jij ook weer heerlijk bij jezelf komt, en alles wat van een ander is neem je niet meer over. En Access Bars is heel makkelijk te leren. Voor jezelf, je gezinsleden of … om als practitioner aan de slag te gaan. En geld te verdienen met de behandelingen die je geeft. 

Wat is 15 minuten die jij aan jezelf besteed op een hele dag van nieuwe indrukken, impulsen, uitwisselingen? Tony Robbins zegt het zo mooi: als jij geen 15 min per dag kan vrijmaken, dan heb je geen leven. 

Er is méér dan bikkelen voor je werk, je business, voor anderen. Plan die 15 standaard in. Hoe meer jij voor jezelf zorgt, hoe beter jij er kunt zijn voor jouw mooie zelf en … voor anderen (op de tweede plaats). Regel jezelf met Access Bars!

Plaats hier je comment

Over lenny

Ontwerp zonder titel

Hoi! Ik ben Lenny Ervina, jouw transformation coach! Samen gaan we op ontdekkingsreis om jouw spirituele gaven te onthullen en ze in te zetten om jouw dromen waar te maken.

Mijn zielsmissie? Zelfstandige ondernemers zoals jij helpen om een leven te creëren dat echt vervulling geeft.

Ik ben er voor iedereen die graag wat meer spiritualiteit in hun leven én business wil verwelkomen.

Dus, als jij als ondernemer verlangt naar meer plezier en minder gedoe in je werk, ben je hier aan het juiste adres! Laten we samen die FUN vinden en je business naar nieuwe hoogtes brengen.

DEZE WIL JE NIET MISSEN!

Vergeet niet deze berichten te lezen…